Добре, че беше Виктор Стоянов, за да заговорим отново за

...
Добре, че беше Виктор Стоянов, за да заговорим отново за
Коментари Харесай

Възпитание, стил, отношение: Топ 5 на добрите момчета сред родните инфлуенсъри

Добре, че беше Виктор Стоянов, с цел да заговорим още веднъж за това какъв брой е готино на мода да са същинските джентълмени. Но истината е, че Виктор Стоянов не е единственото положително момче в родния шоубизнес. Като такива са се потвърдили и други известни българи. Ето кои!

Кристиан Кирилов

Звездата от " София Ден и Нощ " е същински бабанка с положително сърце и душа. Така да вземем за пример той постоянно поддържа какви ли не благотворителни акции, а постоянно оказва помощ и в приюти за бездомни кучета. Той е женен за поп-фолк певицата Джулия и макар че връзката им е много дълга за стандартите напоследък, Крис и през днешния ден приказва с обич, почитание и лоялност за брака и обичаната. Момче за образец!

Виж още: Ергенски живот: Дани Петканов за развихри на морето 

Фики

Няма по какъв начин да минем без Фики! Още по време на присъединяване му в " Като две капки вода " разбрахме от менторите, че той е извънредно учтив, а родителите му бяха нееднократно поздравени за добре свършената работа. Всичко това го " виждаме " индиректно и в живота му - той е щастливо женен, има две деца, а фамилията му е полезност номер едно.

Филип Буков

Актьорът в последнитe седмици и месеци артистът става все по-актуален, а плочките по корема му - от ден на ден. От интензивността му в обществените мрежи пък виждаме, че не избухва по заведения, не се напива до безпаметност, а дамите към него... са неговите колежки. Ерген фантазия!

Виж още: Любовта сама по себе си не е задоволителна! Топ препоръките на Виктория Капитонова

Меди 

Меди е надарен, сполучлив и доста, доста непретенциозен! В изявленията е споделял за корените си, за началото, за фамилията, за полезностите си. И него няма да го видите да запива по заведения то ранни зори, а свадите, драмите и слуховете са нещо, което се случва на другите, не и на него.

Момчил от " Един за различен "

Момчил остана без Яница, само че за разлика от други реалити двойки двамата не си демонстрираха мръсните ризи обществено. Напротив - той се отнесе с почитание към някогашната си и резервира достолепието си. От изявленията в обществените мрежи пък разбираме, че Момчил е домошар, а другарството за него е приоритет номер едно. 

Изображение: https://www.instagram.com/m.marchev/
https://www.instagram.com/bukovphilip/
https://www.instagram.com/kristiankirilov13/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР