Добрата грижа за кожата в студените месеци е нещо изключително

...
Добрата грижа за кожата в студените месеци е нещо изключително
Коментари Харесай

Безценни съвети как да се грижим за кожата си през зимата

Добрата грижа за кожата в студените месеци е нещо извънредно значимо и потребно за всички дами, които държат на свежия и здрав външен тип. Но какво тъкмо да вършим, какво в действителност се случва с кожата през зимата и по какъв начин да я третираме вярно – отговорите дава Наталия от Natali’s Beauty в новото си видео.
От непрекъснатото сменяне на леденостуден изсъхнал въздух с по-влажен подобен, кожата постоянно се нацепва и дехидратира, по тази причина потреблението на подобаващи кремове и лосиони (например такива с какаово масло) е изключително значимо.

Много значимо е и постоянното хидратиране на кожата


Източник: Getty Images/Guliver

Може да го вършиме с домашни " био бомбички ". Ето какво е нужно:

- разтопено кокосово масло и наслойка от кафе, като получената примес изливате във формички за лед. Изчаквате да стегне и по-късно обтривате мечтаната от вас зона.

8 естествени способи да се отървете бързо от черните точки и пъпките по лицето

Ексфолирането на кожата също е от изключително значение

Колко постоянно да се прави това доста зависи от типа на ексфолианта, а предложените от Наталия " бомбички " да вземем за пример са подобаващи за приложение на всеки 2-3 дни, тъй като са био и продуктите им в действителност подхранват, а не изсушават кожата. Утайката от кафето да вземем за пример спомага както за унищожаване на мъртвите кафези, по този начин и против целулит.

За дами с по-проблемна кожа и разширени пори пък са изключително подобаващи кремовете със наличие на хиалуронова киселина.

Никога не забравяйте, че хубостта от вътрешната страна се демонстрира и извън, а кожата ви ще бъде постоянно признателна, в случай че пиете задоволително течности, храните се с хубава храна и богата на избрани субстанции, които укрепват.


Източник: Thinkstockphotos

Според последните изследвания количеството вода, което би трябвало да одобряваме, зависи от това какъв брой тежим – на всеки кг телесна маса би трябвало да одобряваме по 30 мл вода.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР