Добра работна етика, постоянство, добра работа в екип и позитивизъм

...
Добра работна етика, постоянство, добра работа в екип и позитивизъм
Коментари Харесай

7 качества, по които ще разпознаете перфектния кандидат

Добра работна нравственос, неизменност, добра работа в екип и позитивизъм са единствено част от качествата, които всеки шеф търси в претендентите за работа. Съществуват обаче няколко характерни особености, които разграничават положителните чиновници от страхотните. Ето 7 от тях:

1. Комуникационни умения

Когато търсят претендент за избрана позиция, работодатели си показват по какъв начин би изглеждала взаимната им работа - дали те ще бъдат отзивчиви и отворени към шерването на хрумвания или ще бъдат некооперативни и сложни за ръководство?

Когато кандидатствате за избрана позиция, демонстрирайте допустимо най-отрано положителни информационни умения, с цел да покажете, че работата с вас ще бъде ползотворна и приятна.

2. Лоялност

Когато работодателите виждат, че претендентът е прекарал дълго време в една организация, те схващат, че той ще бъде по-склонен да се развива и да пораства дружно с компанията, вместо да напусне при първата по-сериозна рецесия.

3. Подготовка

На изявлението за работа постоянно си проличава дали претендентът е добре квалифициран или не. Ако сте си написали домашното, това ще си проличи от познанията ви за активността на организацията и въздействието и върху необятната общност.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР