Добра новина за Лудогорец долетя от Франция. Две от най-авторитетните

...
Добра новина за Лудогорец долетя от Франция. Две от най-авторитетните
Коментари Харесай

Лудогорец чака пачки, ако Бордо продаде Джонатан Кафу


Добра вест за Лудогорец долетя от Франция. Две от най-авторитетните издания в Европа - France Football и L`Équipe, оповестяват, че Бордо ще продаде до 48 часа Джонатан Кафу в клуб от Саудитска Арабия. Сумата, която се спряга, е 4 млн. евро, а това значи, че Лудогорец ще прибере огромна част от нея, написа " Меридиан мач ".

При продажбата на Кафу в Бордо през 2017 година, " орлите " си резервираха 20% от идващ трансфер и ето, че в този момент това е на път да се случи. Ако въпросният арабски тим, чието име към момента не е разкрито, заплати 4 млн. евро, то това ще значи, че Лудогорец ще прибере цели 800 000 евро.
 Лудогорец пусна билетите за мача с Интер, оповестяват за голям интерес
Лудогорец пусна билетите за мача с Интер, оповестяват за голям интерес

Феновете на Интер ще бъдат настанени в бранш " А ", а бранш " Г " също ще бъде за почитатели на " орлите "

Кафу има контракт с Бордо до 2021 година, само че е запаса и поради това " жирондинците " желаят да си върнат най-малко част от парите, които дадоха за бразилеца - 7,5 млн. евро.

Както е известно, това е най-скъпопродаденият състезател в историята на родния футбол. Лудогорец купи Кафу за 2,2 млн. евро от Сао Пауло, а го продаде с 5,3 млн. евро от горната страна, а в този момент в Разград може да вземат и още пари за него.

Бразилецът има 22 мача и 2 гола за Бордо, само че през този сезон е едвам с 3 участия в Лига 1. През предишния сезон той бе даден чартърен в Цървена Звезда, само че там също игра малко, въпреки и да стана първенец на Сърбия.
 Лудогорец демонстрира сериозен интерес към Джейк Ларсон
Лудогорец демонстрира сериозен интерес към Джейк Ларсон

Фланговият футболист на Йоребро е национал до 21 години
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР