Добра новина от сферата на образованието в Стара Загора. За

...
Добра новина от сферата на образованието в Стара Загора. За
Коментари Харесай

В Стара Загора откриха областна панорама на професионалното образование

Добра вест от сферата на образованието в Стара Загора. За девети следващ път в Града на поетите, липите и вършиме улици беше открита Областна гледка на професионалнто образование. Инициативата се осъществя от Община Стара Загора и Регионалното ръководство на образованието, а сътрудници са Търговско-промишлена палата Стара Загора, Клуб на работодателя и Център за поддръжка на личностното развиване. За самодейността беше споделено на уеб страницата на локалната. 
Ето какво споделиха и уредниците: 
" Общо 13 шатри са подредени в пешеходната зона на бул. „ Цар Симеон Велики “ сред бул. „ Митрополит Методий Кусев “ и бул. „ Руски “. В тях представители на Тракийския университет, 12 професионални гимназии и учебни заведения, и Центъра за кариерно насочване посредством презентации, произведения от практическото образование, настоящи макети, демонстрации показват специалностите и специалностите, по които ще се прави образованието в учебното заведение, както и новостите в професионалното обучение. "  
 Областна гледка на професионално обучение организират в Стара Загора Областна гледка на професионално обучение организират в Стара Загора
Община Стара Загора и Регионално ръководство на образованието, в партньорство с Търговско-промишлена палата, Клуб на работодателя и Цент...
Всички кандидат-гимназисти дружно с техните родители могат да се срещнат с учебните заведения, които показват своята активност, а добре пристигнали са също по този начин представители на бизнеса и просветителните институции. 
" Неслучайно избрахме празничен днешния ден (бел.автор - 11.05), с цел да открием Панорамата. Това е девето издание, тъй като българският бизнес, старозагорският бизнес има потребност от квалифицирани фрагменти. На Вас възпитаници ние разчитаме  да усвоите знанията, с които да творите бъдещето “, сподели при откриването Иванка Сотирова, зам.-кмет обучение, опазване на здравето и обществени действия.
На откриването, чието начало дадоха мажоретките от Търговската гимназия „ Княз Симеон Търновски “, участваха още регионалният шеф Гергана Микова, Мария Бойчева, ръководител на Клуб на работодателя, общински съветници. 
Гостите и участниците бяха поздравени от Детски фолклорен отбор „ Траянци “, Вокална студия „ Траяна глас “ към Центъра за поддръжка за личностно развиване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР