- Добра инвестиция с 200 нови работни места. Това е

...
- Добра инвестиция с 200 нови работни места. Това е
Коментари Харесай

Борисов: На ден откривам завод след завод

- Добра инвестиция с 200 нови работни места. Това е индустриализацията и повишението на приходите.

- Олигарсите дават доста пари, ние казахме, че можем да понижим дотацията. Но като дойдат избори, ще стартират да чукат по вратите и да споделят " Дайте пари ". Законът за дотациите Българска социалистическа партия го направи, не съм го направил аз.

- Трябва да задържим хората в района. Искам да благодаря на вложителите, само че и на вас, служащите. Ако не бяхте вие, нямаше да има вложения. Вие сте златни.

- И Томислав Дончев, и Владислав Горанов и всички сътрудници са основали идеални условия за вложители. Всеки ден се откриват нови работни места.

- Чест е на за нас да сме тук и да ви забележим. Нова инвестиция, нови работни места и следващ цех, това е индустриализация, ей по този начин се покачват приходите. Трябва да задържим хората в района на златна Добруджа, хората би трябвало да са удовлетворени. Освен това се обрисува и реколтата да бъде добра, защото паднаха златни дъждове. Дано единствено градушки да не идват насам.

- Вдигайте заплатите повече, тъй като имаме проект за приходи.

- Това, което виждате, от нула е издигнат нов цех. Доволни са тук от заплащането. Италиански машини, български слънчоглед и суровина, най-модерни технологии. Изнасят за целия Европейски съюз, чак и до Китай. Не стига слънчоглед, макар че има доста в България.

- За страдание внасят и служащи. Дуалното образование се оказа доста сполучливо. Преди да се появи ГЕРБ на картата, Карапелит беше погубен, а ние вършим фабрики. Създали сме с сътрудниците идеални условия за работа.

- Виждате, дневно се откриват цех след цех. Не ме интересуват тези госпожи. Пътувам, няма да им вляза в тона. Нея я отстраниха( Корнелия Нинова, бел. ред.), като беше зам.-министър, тя да си каже защо.

(Премиерът Бойко Борисов беседва с служащи и вложители при откриването на нова индустриална линия на цех за олио в с. Карапелит, Добричка област.)

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР