Добра е намесата на държавата в бензиностанциите, похвали Михаил Миков

...
Добра е намесата на държавата в бензиностанциите, похвали Михаил Миков
Коментари Харесай

Миков: БСП е с 5 млн. дългове, не уцели ваксата в извънредното положение

Добра е намесата на страната в бензиностанциите, похвали Михаил Миков решението на кабинета да има и държавни. Бившият водач на БСп даде и образец в посока на спекулативни цени, като уточни, че когато отива на дребна бензиностанция, си сипва дизел с 35 стотинки по-евтин, в сравнение с колонката на някоя от бензиностанциите на гобемите вериги. Става въпрос за 30-40 стотинки разлика, възмути се експредседателят на левицата. " Държавата би трябвало да създаде механизми за контролиране на свръхпечалбата, изключително в обстановка на рецесия ", акцентира Миков. " Маска - 5 лв., дезинфектант - 20 лв., къде си, бе, държаво?! ", възкликна той. И заключи, че до момента в който едните бизнеси бяха непосредствено затворени и губеха, другите печелеха на гърба на всички със спекулативни цени. " Дано политиците го схванат това ", моли Миков.

Бившият соцлидер разкритикува партията си, че не е била изключително съответна през изтеклите два месеца.

" Имаше една комплицираност в позицията. Не се уцели ваксата от Българска социалистическа партия ", заключи Миков и уточни, че в началото социалистите са били срещу изключителното състояние и закона, след това се въздържали, до момента в който жителите са оценили напъните от потребността да се подхващат бързи ограничения. На Българска социалистическа партия обаче й се изгубила огромната картина, а се фокусирала върху дребните елементи. " Тогава има риск да не получиш публичното доверие ", означи Миков. " Тези, които започнаха решителни дейности и които в точния момент усетиха страха на хората за живота и здравето им - държавното управление, щабът, виждате, че печелят публичното доверие ", заключи Михаил Миков на фона на падащия рейтинг на соцпартията.

Той разкритикува Корнелия Нинова, че търси врага с партиен билет на фона на тежкото организационно и финансово положение на столетницата. " Българска социалистическа партия има отговорности към 5-6 милиона ", съобщи Миков. И предизвести, че към половин милион ще отидат за така наречения вътрешнопартиен избор на водач, а следващата година се задават и парламентарни избори. Михаил Миков изрично се опълчи на това да го " етикетират с Гергов ". " Всички знаят, че Гергов поддържа Нинова на конгреса и в този момент е малко необичайно да се разчита на такава къса памет у хората ", заключи някогашният водач на Българска социалистическа партия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР