Добивът на шистов газ в САЩ през април ще се

...
Добивът на шистов газ в САЩ през април ще се
Коментари Харесай

EIA прогнозира увеличение на добива на петрол в САЩ с 1% през април


Добивът на шистов газ в Съединени американски щати през април ще се усили спрямо месец март с 85 хиляди барела дневно – до 8,592 млн. барела дневно, т.е. с към 1 % предвижда ръководството за енергийна информация към министерство на енергетиката на страната (EIA).

Най-голямо нарастване на добива през април се чака от находището Permian – с 40 хиляди барела до 4,177 млн. барела дневно.
Според данните на EIA, нарастването от Niobrara ще е с 21 хиляди барела дневно, до 753 хиляди барела дневно, на Eagle Ford – с 8 хиляди барела до 1,442 млн. барела, на Bakken – със 17 хил.барела до 1,458 млн. барела дневно, само че на Anadarko се чака спад от 5 хиляди барела, и нарастване на Appalachia с 4 хиляди барела.

EIA чака през април за растеж на добива на газ от тези залежи в Съединени американски щати с 883 млн. куб фута – до 79,02 млн. куб фута дневно. Данните сочат, че добива на газ през месец март се чака да е на равнище от 78,137 милиарда куб фута.

Според данните на EIA с 93 се е нараснал и броят на незавършените кладенци в регионите с рандеман на петрол и газ в Съединени американски щати спрямо предходния месец – или с 1,1 % до 8,576 хиляди кладенеца. Незавършените кладенци към момента не са подготвени за рандеман, само че както се разяснява, огромният им брой ще даде опция на американските производители бързо да усилят добива при растеж на цените на петрола отвън зависимостта от темповете на сондажна интензивност.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР