Добилият широка популярност като българския Кристиано Роналдо – Даниел Златков

...
Добилият широка популярност като българския Кристиано Роналдо – Даниел Златков
Коментари Харесай

БГ-Роналдо дебютира с победа на ринга

Добилият необятна известност като българския Кристиано Роналдо – Даниел Златков стартира с подарена победа своята кариера на MMA- войник. В една от най-одумваните борби по време на галата Spartacus Fighting Championship в Арена Армеец досегашният футболист стигна до триумф с механически нокаут след два рунда против артиста Атанас Михайлов.

Двамата изненадващо се показаха доста добре предвид на времето, което имаха за подготовка и сложиха един различен в рискови обстановки. След втория рунд обаче реферът реши, че Наско, който игра болен, не може да продължи.

По време на дуела в залата се чуха и освирквания против българския Роналдо. Изключително любопитно изявление по адрес на Златков направи MMA-звездата Камен Георгиев. Световният първенец по комбат реслинг и притежател на голям брой медали по бойно самбо Георгиев прикани намерено за протест на срещата сред Роналдо и Атанас Михайлов.

Според него държанието на някогашния футболист е засегнатост за бойните спортове.

В основната среща на вечерта, която беше по разпоредбите на муайтай Антон Петров се изправи против Лиъм Макаълс. Той се оказа изненадващо твърд противник, който макар тежките удари, които получи не се отхвърли и не падна даже в нокдаун, а изкара на крайници и в непрекъснати контраатаки до края. Въпреки това Петров беше по-доминиращият войник и заслужи купата си със съдийско решение.

Сергей Александров направи опит да завоюва купата по правилника на К-1 и за малко да успее, само че съперникът му се оказа извънредно устойчив и оцеля от офанзивите на българина.

Даниел Илиев също се би за купа по правилника на К-1 и след три доста оспорвани и динамични рунда съумя да вземе успеха със съдийско решение.

В междуклубният шампионат първенец стана Йоан Кочев от Bully Team, който завоюва парична награда за себе си и за своя клуб.

Основната карта на галавечерта стартира с бързи победи в първите рундове на срещите.

За страдание първите борби против задгранични бойци бяха изгубени, до момента в който Владислав Генов не записа победа над англичанина Мики Милър.

След него Живко Стоименов записа една от най-атрактивнтие победи за вечерта, нокаутирайки с хайкик своя конкурент, който дълго време не можа да пристигна в схващане. Калоян Колев също продължи като так победния си ход.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР