Добилият печална слава с прозвището си Пинокио - Христо Иванов

...
Добилият печална слава с прозвището си Пинокио - Христо Иванов
Коментари Харесай

Пинокио - Христо Иванов мълчи като скумрия за измамника Спас/Александър

Добилият печална популярност с прозвището си Пинокио - Христо Иванов като че ли се е скрил под леглото на столичния си апартамент и не отронва нито тон за разкритията на прокуратурата за връзката сред партията му " Дай България " и измамника Спас / Александър. А единствено преди два дни проваленият правосъден министър се бе настанил комфортно в стола на Светослав Иванов от bTV и дърдореше всевъзможни нелепости.

Същите нелепости бяха отразени в медиите от кръга " Капитал ", които през днешния ден са безмълвни за събитието, че трима от съдружниците във компанията " Еспас Медия ", през която Спас е получавал пари за билети, са директно свързани с " Дай България ".


Днес стана ясно, че иманата на лицата са Михаил Дончев, Иван Бондоков и Добромира Григорова, а компанията е основана на 7 март 2016 година от 12 души, които имат дялове.

Всички те са контактували с Александър Николов в обществените мрежи, без да знаят, че зад този профил се крие измамникът Спас Василев. Той ги убедил, че няма време да записва компанията, тъй като е ангажиран като шеф в западна компания.

Имал обаче достъп до интернет банкирането на " Еспас Медия " и сметките й. Михаил Дончев е наследник на някогашния царски народен представител Владимир Дончев. На изборите през март 2017 година той е бил покровител за " Да, България ", написа " 24 часа ".

Иван Бондоков е член са ИС на " Да, България " в Пловдив, където е офисът на " Еспас Медия ".

Добромира Григорова пък е била два пъти претендент за народен представител от " Да, България " през 2017 година и от партия " Зелените " през 2014 година Тя е член на Изпълнителния съвет на зелените, която влезе в коалиция с групировката на Христо Иванов.

Друг съучастник в " Еспас Медия " е Радина Ралчева, която е PR експерт, само че е по-известна като член на " Протестна мрежа ". Българският хелзински комитет я номинира за човек на годината през 2013 г.
Чрез компанията " Еспас Медия " е Спас е развивал интернет уеб сайтове. Един от създателите в тях е журналистът Александър Детев, който е работил и за " Дневник ", а в този момент е в телевизия. Той твърди, че не е подозирал за двойната игра на Спас-Александър.

Останалите съдружници в " Еспас Медия " са студенти, публицисти и пиар експерти. Всички те през август схващат, че Александър Николов употребява сметките на компанията, с цел да търгува с билети, и подават молба до съда да бъдат заличени като съдружници.

Гръмовните разкрития към този момент са обществено притежание, само че пенкилерът Христо Иванов, който другояче е подготвен да разяснява даже прогнозата за времето, през днешния ден е изпаднал в ступор.

В ступор са и господарите му, които се чудят по какъв метод да излязат от конфузната обстановка.

Измамникът Спас/Александър, обаче ще продължи да ги преследва!

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР