Добилият култов статус с артистичния псевдоним Папи Ханс Константин Трендафилов

...
Добилият култов статус с артистичния псевдоним Папи Ханс Константин Трендафилов
Коментари Харесай

Срам! Дара И Папи Ханс Се Опъват В Пробната На Мола

Добилият паметен статус с артистичния псевдоним „ Папи Ханс ” Константин Трендафилов и половинката му, поппевицата Дара, още веднъж шокираха с осъществяване, само че този път не музикално, а физически. Младата двойка се е отдала на интимни милувки в пробната на столичен мол предходната седмица, пред погледа на стъписаните продавачки и клиенти, твърди „ Таблоид ”.

Двамата нахлули в магазин за спортни дрехи на известна американска марка, сграбчили за оправдание едно яке и две блузки и преди консултантите да могат да обелят и дума, се затворили в съблекалнята. „ Започна се едно пъшкане, охкане, по стените, все едно колят агне ”, описа един от шокираните чиновници. – „ Според мен малко преиграваха с осъществяването, може и да не са правили в действителност секс, а да са симулирали, с цел да създадат усещане. Момчето дори издаваше някакви възгласи на немски като от порнофилм. ”

Десетина минути по-късно Папи Ханс и Дара индиферентно напуснали пробната с необятни усмивки и върнали дрешките, като оповестили, че не им харесват, само че пък престоят в магазина е бил доста прелестен. След това с бърза крачка се засилили да вършат екзотичния си пърформънс другаде.

Папи Ханс очевидно е решил да претвори онлайн сюжета на шлагера си „ Кекс ”, който всекидневно натрупа десетки хиляди гледания в платформите за видеосподеляне. Във видеото Константин е под странния псевдоним и пее за това по какъв начин нощес е правил кекс, „ само че всичко е тъкмо ”.

Цялостната визия се дефинира като аматьорско порно от 80-те, сигурна провокация, която Константин оправдава с това, че просто е желал да се позабавлява.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР