Доберман без каишка стресира хората в пловдивския квартал "Тракия", сигнализирала

...
Доберман без каишка стресира хората в пловдивския квартал "Тракия", сигнализирала
Коментари Харесай

Паника в пловдивски квартал! Опасен звяр стряска деца и родители СНИМКИ

Доберман без каишка стресира хората в пловдивския квартал "Тракия ", алармирала читателка на "Марица ". Тя изпрати фотоси на четириногото и стопанката му в междублоково пространство в квартала. Ето какво ни написа пловдивчанката:

"Обръщам се към вас поради необмислен притежател на куче. За страдание този проблем се пренебрегва, в случай че не се е случила някоя покруса.



На 06.02 към 14.30 ч. една жена беше пуснала добермана си без каишка на полянката зад комплекс Олимпия (до магазин Декатлон). Наблизо има кучешка площадка, само че тя беше решила да го пусне тъкмо в междублоковото пространство.

Безотговорната господарка стоеше с ръце в джобовете, до момента в който кучето й си вършеше потребностите, и не почисти след него. Дотук нарушаванията са две - разхождане на куче без мотив и несъбиране на отпадъците му. Освен това на тази полянка и около нея играят деца и съзнателни притежатели на дребни кучета ги разхождат на мотив. Трябва ли да се случи случай, с цел да се обърне внимание на безотговорните притежатели на едри кучета? "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР