Добавя нови функции и ускорява приготвянето на слайдоветеiSlide е създаден,

...
Добавя нови функции и ускорява приготвянето на слайдоветеiSlide е създаден,
Коментари Харесай

iSlide – подобрява вида на презентациите в PowerPoint

Добавя нови функционалности и форсира приготвянето на слайдовете

iSlide е основан, за усъвършенства уменията за основаване на презентации
(екранна фотография: iSlide)

Дори и да не сте професионален дизайнер, можете да издигнете презентациите си на последващо равнище с разширението iSlide за известното приложение MS PowerPoint.

Плъгинът iSlide е основан, с цел да усъвършенства уменията на потребителите за основаване на презентации посредством нови принадлежности, които уголемяват опциите на PowerPoint и понижават времето за правене на презентациите.

Една постоянно срещана неточност, която всички вършим, е да използваме разнообразни стилове и шрифтове, които вършат PowerPoint презентацията да наподобява непрофесионална и даже объркана. iSlide уеднаквява презентацията с прекопирване на даден графичен избор с настройки, които дават отговор на самостоятелните дизайнерски потребности.

Иконите, диаграмите, цветовете и тематичните библиотеки са още едно допълнение, което плъгинът обезпечава в PowerPoint, посредством прибавяне на няколко нови от всяка категория.

И най-после, в случай че желаете да разпространите презентациите си на мобилни браузъри, може да употребявате функционалността „ Presentation Puzzle ”. Всичко, от което се нуждаете, е едно тракване, с цел да генерирате най-хубаво PPT изображение за мобилни устройства.

Макар че не е независимо приложение, iSlide елементарно прибавя нови функционалности към добре познатата стратегия като MS PowerPoint. Това е потребен инструмент без значение дали би трябвало да вършиме презентации за учебно заведение или за работа.

Даунлоуд: iSlide
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР