Добавя Java и Mobile обучения си, привлича още специалистиГриша Караниколов,

...
Добавя Java и Mobile обучения си, привлича още специалистиГриша Караниколов,
Коментари Харесай

Телерик Академия разширява дейността си

Добавя Java и Mobile образования си, притегля още експерти

Гриша Караниколов, Мая Жечева и Едуард Евлогиев се причислиха към екипа на Телерик Академия

Образователната организация Телерик Академия разгласи нови назначения в екипа си и разшири обсега на технологиите, по които ще образова гении през актуалната година.

Към екипите „ Връзки с сътрудниците и продажби ” и „ Обучения ” се причисляват трима нови експерти. Гриша Караниколов ще взе участие в развиването на партньорската стратегия на Академията, а Мая Жечева и Едуард Евлогиев ще оказват помощ за разширение на обсега на професионалните образования.

Освен предлаганите досега технологии.NET и JavaScript, за първи път тази година Телерик Академия ще подчертава в образованията си върху програмния език Java и създаването на мобилни приложения. В допъленение, през идващите 12 месеца Академията ще започва 9 нови стратегии за подготовка на софтуерни експерти.
още по тематиката
На позицията управител „ Връзки с сътрудниците и продажби ” Гриша Караниколов ще дава отговор за връзките с бизнеса и развиването на партньорската мрежа на  Телерик Академия. Той има над 12 години опит в региона на продажбите и  консултирането, като през последните 7 години  работи в Телерик и след това  Progress.

Мая Жечева, софтуерен трейнър, и Едуард Евлогиев, младши софтуерен трейнър, ще имат основна роля за развиването на професионалните стратегии на Академията и въвеждането на нови технологии и езици за програмиране. Едуард  има опит като софтуерен разработчик и преподавател с технологиите.NET и JavaScript, до момента в който Мая, с 10  години опит в създаването на програмен продукт, идва от позицията на основен софтуерен инженер в Progress, където е работила над платформата NativeScript.

От началото на 2017 година след рестарта на Телерик Академия, над 300 курсисти са  минали през професионалната ѝ стратегия, а 30 софтуерни компании са се  включили към партньорска ѝ мрежа, включително Experian, Uber, Telelink, Proxiad, Endava, Komfo, Tick42, ICB и други, прецизираха от просветителната организация.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР