Добавя и редица интелигентни функции в приложениятаOffice 365 вече се

Добавя и редица интелигентни функции в приложениятаOffice 365 вече се ...

Microsoft преименува пакета Office 365.


Добавя и редица интелигентни функции в приложенията

Office 365 вече се нарича Microsoft 365 – услуга, която ще предложи редица иновации
(снимка: Microsoft)

Microsoft обяви, че преименува пакета от приложения Office 365. Новата услуга Microsoft 365 ще стане достъпна на 21 април, като ще предложи и редица иновации, съобщи CNET.

Новост в Microsoft 365 е универсалното приложение Microsoft Family Safety за контрол на времето пред екрана и проследяване на местоположението на близките хора.

Други нововъведения са функциите на Microsoft Teams за използване извън работа, както и интелигентната услуга за подобряване на качеството на текста Microsoft Editor.

В допълнение, месинджърът Skype се сдобива с безплатна функция „Meet Now”, която позволява стартиране на видеоконференция с три клика. Участниците в нея не е необходимо да имат акаунт в Skype или приложение на своя компютър.

Услугата Microsoft 365 ще се предлага като индивидуален и семеен абонамент
(екранна снимка: Microsoft)

„Microsoft 365 е еволюция на Office 365, която използва нови възможности за изкуствен интелект (AI), разнообразие от съдържание и шаблони, както и силата на облачните изчисления за подобряване на уменията за работа с текст, презентации и дизайн”, казват от Microsoft.

В рамките на Microsoft 365 се предлагат два абонамента: индивидуален (Personal) за 6,99 долара на потребител месечно и семеен (Family) за 9,99 долара, който може да се ползва от 6 души.

Източник: technews.bg