Добавя DeviceLock продукти за превенция от загуба на данниAcronis разширява

...
Добавя DeviceLock продукти за превенция от загуба на данниAcronis разширява
Коментари Харесай

Acronis придобива американска компания

Добавя DeviceLock артикули за предварителна защита от загуба на данни

Acronis уголемява портфолиото си с решения против загуба на данни от DeviceLock
(снимка: Acronis)

Acronis разгласи, че придобива американската компания DeviceLock, снабдител на програмен продукт за попречване на загубата на данни от крайни устройства на бизнес организации и държавни институции по целия свят. Като част от съглашението, DeviceLock ще стане напълно дъщерно сдружение на Acronis.

DeviceLock пази 4 милиона компютъра допълнително от 5000 организации по целия свят от разнообразни бизнес браншове, в това число банков и финансов, медицински, фармацевтичен, държавен и защитителен, индустриален и търговия на дребно.

DeviceLock DLP е планиран да стопира загубата на данни, защото близо две трети от сериозните произшествия са породени от чиновници, реализатори или гости – без значение дали посредством неволни неточности или неприятни планове.
още по тематиката
Acronis ще интегрира технологията на DeviceLock в своята платформа Acronis Cyber Platform, като дава услуги, налични посредством портала Acronis Cyber Cloud Solutions.

Заедно с цялостния DLP пакет на DeviceLock, Acronis ще предложи на клиенти и сътрудници наличен метод за попречване на загуба на данни от корпоративни преносими компютри на Windows и Mac, настолни компютри и виртуализирани сесии и приложения на Windows.

„ Ние преглеждаме както създаването на нови вътрешни решения, по този начин и придобиването на спомагателни водещи снабдители, които да прибавят още повече благоприятни условия към нашето към този момент съществуващо портфолио ”, разяснява Сергей Белоусов, създател и изпълнителен шеф на Acronis.

Acronis вижда изгодата в предлагането на услугите на DeviceLock за своята общественост от 50 000 сътрудници. Доставчиците на услуги ще могат да ръководят по-добре потребностите на клиентите си за отбрана на данните, подчертаха от компанията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР