Добавката за професионален опит и стаж се запазва, а темата

...
Добавката за професионален опит и стаж се запазва, а темата
Коментари Харесай

Добавката за стаж остава, разбраха се управляващи и синдикати

Добавката за професионален опит и стаж се резервира, а тематиката за нейното отпадане не е в дневния ред на държавното управление, стана ясно след изключителна среща на синдикатите с премиера Бойко Борисов и вицепремиера Валери Симеонов.

Темите за трудовото законодателство ще се разискват в Националния съвет за тристранно съдействие (НСТС).

Президентът на КНСБ Пламен Димитров схванал от срещата при премиера, че добавката за прослужено време не е тематиката на България сега. Темата на България са приходите,кадрите, които липсват, нарастването на пенсиите, промените в образованието, в опазването на здравето, съобщи Димитров.

Президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов посочи, че на срещата при премиера са разговаряли за доста значими тематики. Влязъл като черен черноглед, само че излязъл оптимист. Ще се изготви проект за работа на НСТС, добави Манолов.

Представителите на синдикатите показаха, че от 2007 няма клас " прослужено време ". Заменен е с добавка за стаж. Гореща есен дават обещание синдикатите, в случай че кабинетът не даде явен знак по какъв начин ще се реши казусът с приходите на хората.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР