Добавете името на бившия бягащ бек от НФЛ Крисчън Окойе

...
Добавете името на бившия бягащ бек от НФЛ Крисчън Окойе
Коментари Харесай

Големият Крисчън Окойе от Чийфс казва, че Тейлър Суифт не стои зад борбите на отбора

Добавете името на някогашния бягащ бек от НФЛ Крисчън Окойе към възходящия лист с някогашни играчи, които не имат вяра на описа за разпръскване на Тейлър Суифт-Чийфс.

Окойе, който игра за Чийфс от 1987-92 година и беше наименуван „ Нигерийския призрачен сън “, сподели в скорошно изявление за TMZ Sports, че поп мегазвездата не е катализаторът на продължаващите офанзивни проблеми на Канзас Сити на фона на нейните месеци романтика със звездата от тайт енда Травис Келс.

„ Тя няма нищо общо с това по какъв начин се оправя тимът сега “, сподели Окойе за Chiefs, които паднаха до 9-6 в понеделник след небрежната загуба на Коледа от Raiders.

„ Но знаете ли, когато се справяте зле, хората би трябвало да намерят извинения и да сочат с пръст, изключително тези, които не харесват обстановката към Тейлър Суифт и Травис Келс. “

Въпреки че романсът Суифт-Келси завладя огромна част от НФЛ след първото появяване на носителката на Грами на стадион Ароухед през септември, двойката претърпя отрицателна реакция от критиците тази...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР