Добавете главния треньор на Мисури Ели Дринкуиц към списъка с

...
Добавете главния треньор на Мисури Ели Дринкуиц към списъка с
Коментари Харесай

Главният треньор на Мисури „притеснен“ от комисията по CFP, позовавайки се на контузията на Джордан Травис при решението за плейофите

Добавете основния треньор на Мисури Ели Дринкуиц към листата с хора към колежанския футбол, които са били обезпокоени от това, че са останали отвън колежански футболен плейоф.

Семинолите бяха определени след Мичиган, Вашингтон, Тексас и Алабама в неделя, пропускайки CFP, макар че означиха 13-0 и завоюваха купата на ACC.

Играчите на Флорида Стейт театралничат след успеха над Луисвил в мача за колежански футбол от Атлантическото крайбрежие на конференцията на NCAA в събота, 2 декември 2023 година, в Шарлът, Северна Каролина. (AP Photo/Erik Verduzco)

Пренебрежението провокира хората към спорта, защото непобеден първенец на конференцията Power 5 в никакъв случай не е пропущал плейофите.

Комисията уточни травмата в края на сезона на куотърбека на Флорида Стейт като причина, заради която Seminoles не бяха един от четирите най-хубави тима в края на сезона, макар мнението на Майк Норвел тим побеждава противника Флорида в ща...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР