Добър и благоприятен ден, наситен с позитивна енергия. Това е

...
Добър и благоприятен ден, наситен с позитивна енергия. Това е
Коментари Харесай

Нови романтични запознанства очакват Девите. Водолеи, обърнете внимание на себе си

Добър и удобен ден, кондензиран с положителна сила. Това е времето за креативно ентусиазъм, което би трябвало да се употребява за съзидателни цели.

Овен – Денят ще бъде сполучлив за тези, които знаят по какъв начин да се съсредоточат върху най-важното, вместо да реагират на досадни дреболии. Общуването с обичания човек ще изисква от вас благосклонност. Добре е да се въздържате от остра рецензия, даже в случай че държанието на колегата ви не ви харесва.

Телец – Днес може да се заемете да решите някои вътрешно-семейни проблеми. Бъдете по-коректни в държанието си и по-сериозни. Подхождайте по-отговорно към отговорностите и отговорностите си.

Близнаци – Спокоен ден, без обилни събития или значими промени и в който ще имате опция да вършиме това, което сте възнамерявали. Емоционалният декор е постоянен. Ще разширите опциите си посредством взаимоотношение с други хора.

Рак – Намаляващата Луна може да ви накара да се почувствате с намалена сила, само че положителните аспекти, които получавате от планетата на любовта Венера, ще облекчат живота ви, изключително в любовната сфера и ще забележите, че притегляте към себе си близките.

Лъв – Днес ще клоните към неотклонно решение на проблемите. Нежеланието ви да се преценявате с мнението на близките, може да докара до спор на ползи. Вечерта намерете време да се отпуснете, да медитирате.

Дева – Вие сте толкоз уравновесени и рационални, че нищо не ви заобикаля. Освен това сте и предприемчиви и борбени, заради което получавате всичко с непримиримост и дисциплинираност. За свободните представители на знака има късмет за ново запознанство.

Везни – Най-красивите неща в живота са безвъзмездни, просто би трябвало да се научите да ги ползвате. Днес останете малко по-дълго в прегръдката на колегата си, вгледайте се в усмивката на детето си, помиришете цъфнало цвете...

Скорпион – Любовта в този момент изисква съответно, физическо изражение. В необятната канара сред интензивната половост и платоничното другарство, показалецът се движи видимо в посока на физическото.

Стрелец – За някои ориста е приготвило нещо забавно и вълнуващо. Денят е добър за пътувания, разходки, срещи с другари. Благоприятно е необвързаните да имат по-активна връзка с лица от противоположния пол.

Козирог – Разчитайте на застъпничество и протекция от звездите. В персоналния ви живот се чака да има естетика, в случай че не се задълбочите сами (напълно излишно) в дреболиите. Много неща ще се набиват в очите ви, само че по-добре не повдигайте въпрос.

Водолей – Вашият възторг ще ви води в вярната посока и диалозите, които ще проведете ще покачат духът и настроението ви. Не забравяйте да намерите време за себе си и да се отпуснете.

Риби – Вашето въодушевление зависи значително от вашата компания, по тази причина се сприятелявайте с хора единствено с положителни усеща. Избягвайте такива, които крадат от вашата сила и които постоянно се оплакват. Това не е ден за завършения. Останете си във вашата безвредна зона.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР