Добър ден! Извинявайте, ще се постарая да бъда кратък, но не

...
Добър ден!
Извинявайте, ще се постарая да бъда кратък, но не
Коментари Харесай

Николай Ефтенов: За мен, днешното заседание на НС е подигравка с Конституцията и Вота на избирателите - Топ новини


Добър ден!

Извинявайте, ще се постарая да бъда къс, само че не безразличен към протичащото се в 48-то Народно събрание, определено от нас. Това, което се случва в него не е парламентаризъм, а елементарен Профанизъм! Защо ли? Ами тъй като е обикновен профанизъм да избираш комисии към Народно събрание, преди да избереш постоянно държавно управление, тъй като тези комисии могат да заседават по законопроекти, импортирани в Народно събрание само от постоянно определено държавно управление и от депутати при настоящ Парламент.

Затова следва обикновеният въпрос – ще има ли постоянно държавно управление и работещ Парламент? Ако някой знае отговора, дано да го разгласи! За мен, днешното съвещание на Народно събрание е насмешка с Конституцията и Вота на гласоподавателите. Всички тези, определени от нас депутати са само обикновени тарикати, които желаят единствено по-високи заплати. Не е комичен, нито печален този факт, а приказва единствено за едно и това е то:

Парламентарната Демокрация е откровена Сегрегация на целия български Народ! Преди да има кабинет – комисии безброй?
Това е сегашен факт. Този факт е индикативен, че и за който да гласуваме, все „ отпадъци “ ще избираме! Аз гласувах за последно!

Николай Ефтенов,фейсбук

Добър ден!- Извинявайте, ще се постарая да бъда къс, само че не безразличен към протичащото се в 48-то Народно събрание, определено от нас….
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР