Добър човек, който помага на бедните – така хората от

...
Добър човек, който помага на бедните – така хората от
Коментари Харесай

Задържаха британски пастор в Сливен, осъждан за педофилия

Добър човек, който оказва помощ на бедните – по този начин хората от сливенския квартал „ Надежда” разказват задържаният през вчерашния ден английски жител Даниел Хъл.

В родината си 44-годишният мъж има излежана 15-месечна присъда поради детска порнография и педофилия.

От към 2 години Хъл се е настанил в крайната част на квартал „ Надежда” в Сливен, където живеят извънредно небогати ромски фамилии. Има молитвен дом, който посещават най-вече деца.

Местните описват, че домът разполага със спално помещение, където децата постоянно преспивали.
Нов закон в Румъния: Доживотен затвор за педофили и изнасилвачи Повод за въвеждането на новото законодателство е гибелта на 15-годишно момиче, която раздруса страната
„ Даниел от 2 години откогато е тук. Помага на всеки един безпаричен човек. Построява на хората къщи, сметките им заплаща, погребенията им прави той. В долната част той прави всичко допустимо на тях да им е удобно и добре. С доста средства разполага и оказва помощ на всеки един безпаричен човек. Той множеството – единствено с деца се движи. Има бус”, описа локален в ефира на „ Тази сутрин” по bTV.

Оказва се, че родителите в махалата нямали срещу Даниел да прекарва време с децата им.

Вчера обаче полиция арестува англичанина – сюжет прочут му от 2016 година, когато попада зад решетките в родината си.

Хъл е арестуван за 24 часа. Очаква се през днешния ден мярката му да бъде удължена на 72 часа и да му бъдат повдигнати обвинявания. Срещу него се води досъдебно произвеждане за блудничество с повече от 2 малолетни лица.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР