До завръщането на царя остава много малко. На 19 юли

...
До завръщането на царя остава много малко. На 19 юли
Коментари Харесай

"Цар Лъв" с нови, любопитни кадри и глобална социална кампания за възстановяване на лъвските популации

До завръщането на царя остава доста малко. На 19 юли кината ще бъдат огласени от една от най-емблематичните кино мелодии, а добре познатата история ще се възроди триумфално, с цел да надвиши всички упования. Вълнението е голямо и всяка дребна парченце, която съумяваме да забележим от огромната продукция, ускорява нетърпението и буди нечуван интерес. За да издигнат завесата към зрелищната продукция, Дисни разгласиха нови и доста любопитни материали. Всички почитатели към този момент могат да видят независими плакати на най- известните и обичани герои от кино лентата и ново особено видео, в което звучи неостаряваща имитация „ Симба, спомни си кой си ти “.

Най-атрактивното наличие е видео материал, който за първи път разкрива гласа на прелестната Нала, или другояче казано, на поп-иконата Бионсе. Изключително значимо за всеки същински кинофен е и появяването на първите фрагменти с Тимон и Пумба, които ни удостоверяват, че ни чакат високи дози смях и развлечение. Цар Лъв е един от филмите, който провокира заразна еуфория и всичко дотук е безспорна причина за високата летва, която ще сложи както пред всички продукции от същия род, осъществени до в този момент, по този начин и в цялата киновселена. Освен следващото доказателство, че филмовата промишленост е един от най-мощните принадлежности в актуалната действителност както за развлечение, по този начин и за софтуерен напредък, продукцията Цар Лъв в действителност декларира и извънредно безапелационна обществена ангажираност на международно равнище.

Уолт Дисни започва световна акция за повишение на информираността за рецесията, пред която са изправени лъвовете и други диви животни в Африка. Кампанията " Protect the Pride " на Цар Лъв се концентрира върху отбраната и възобновяване на лъвските популации и местообитанията, от които се нуждаят. Дисни към този момент са дарили повече от 1,5 милиона $ на Фонда за възобновяване на дивите животни (WCN), а сътрудниците на компанията ще създадат спомагателни безплатни дарения.

Цар Лъв дава опция и на всички почитатели да подкрепят идеята и да реализират общ принос до 3 млн. $, участвайки в проведени интензивности и купувайки специфични артикули, отдадени на кино лентата. Известен факт е, че премиерата на истинската анимация се случва тъкмо преди 25 години. За същия интервал Африка е изгубила тъкмо половината лъвове на територията си, а оставащите към днешна дата са единствено 20, 000. Ето за какво триумфа на акцията е от витална значимост, а филмът е прелестен мотив за сливане на старания и изпращане на позитивни послания. Повече за акцията може да разберете тук: https://partners.disney.com/the-lion-king-protect- the-pride. Режисьор и сценарист на Цар Лъв е основателят на феномена от 2016 година Книга за джунглата Джон Фавро, който е и част от продуцентския екип дружно с Джефри Силвър и Карън Джилкрист.

И по образеца на един от най-колоритните кино тандеми си споделяме „ Хакуна матата “ и чакаме 19 юли, когато Цар Лъв превзема кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР