До задържането на държавните служители се стигнало, след като изнудваните

...
До задържането на държавните служители се стигнало, след като изнудваните
Коментари Харесай

Единият от задържаните край Пловдив инспектори - кметски син!


До задържането на държавните чиновници се стигнало, откакто изнудваните от тях фермери се оплакали в полицията. Криминалистите устроили капан на инспекторите – рекетьори, употребявали и СРС- та при задържането им.

Единият от инспекторите е синът на кмета на село Искра. Той е шеф на отдел в Българската организация по сигурност на храните. В четвъртък вечерта прокуратурата го е освободила против парична гаранция от 3000 лева Другият арестуван е негов зависещ. Срещу двамата държавни чиновници прокуратурата е повдигнала обвиняване за рушвет и за изнудване.

" Поводът за подкупа беше един пътен лист, с който ние бяхме в нарушаване. Искахме да транспортираме животни, бяхме превозили 120 животни с един пътен лист на два пъти. Това беше нашата неточност. Той употребява това, с цел да изиска рушвет. Той си сподели непосредствено, че желае 1000 лева и две торби с артикули ", изясни Георги Кадиев в ефира на " Здравей, България ".

" Ние произвеждаме сирене, кисело мляко, кашкавал. Оставиха ни два дни, с цел да дадем парите. Ние трябваше да решим дали животът ни да протече оттук насетне под някаква форма на иго или да се случи това, което стана ", разясни Мария Иванова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР