До връчването на Оскарите тази година все още има повече

...
До връчването на Оскарите тази година все още има повече
Коментари Харесай

Изненадващо решение за наградите Оскар

До връчването на Оскарите тази година към момента има повече от месец, само че около оповестяването на номинациите още занапред се заприказва интензивно за тях. Повод за това е също и изненадващата номинация на актрисата Андреа Райзбъро за присъединяване ѝ в " To Leslie ".

Тя бе включена в категорията за най-хубава актриса, макар че филмът с нейно присъединяване е нискобюджетен и е спечелил едвам 27 000 $ след премиерата си. Неочакваната номинация за Андреа Райзбъро пристигна след акция, инициирана в последния миг от няколко актриси, измежду които са Кейт Уинслет и Гуинет Полтроу.



След това пристигна и обвиняването в нечестни тактики и Академията разгласи, че ще прегледа процедурите на акцията. Според изказването обаче въпросните тактики не е целесъобразно да анулират номинацията на Андреа Райзбъро и тя в последна сметка ще се състезава с Кейт Бланшет, Ана де Армас, Мишел Уилямс и Мишел Йео в категорията за най-хубава актриса.



" Въпреки това открихме тактики за осъществяване на акции, измежду които и в обществените мрежи, предизвикващи безпокойствие. Тези тактики се разискват непосредствено с виновните страни ", се споделя в изказване на Академията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР