До вчера всички знаеха кои са Бийтълс. Днес само Джак

...
До вчера всички знаеха кои са Бийтълс. Днес само Джак
Коментари Харесай

Световен ден на Бийтълс - 25 юни - две седмици преди премиерата на "Вчера си е за вчера"

До през вчерашния ден всички знаеха кои са Бийтълс. Днес единствено Джак си спомня тях и песните им. И е на път да се трансформира в огромна звезда. Носителят на „ Оскар “ Дани Бойл (Трейнспотинг, Беднякът Милионер, Стив Джобс) сплотява сили с номинирания за „ Оскар “ сценарист Ричард Къртис (Наистина обич, Четири сватби и едно заравяне, Нотинг Хил) в една рокендрол комедията за музика, фантазии, другарство и сложния път към същинската обич. Джак Малик (Химеш Пател) е музикант и създател на песни в малко британско крайморско градче.

Единствената му опора в несполучливата му кариера е приятелката му от детинство Ели (Лили Джеймс). След чудноват случай с рейс по време на световно прекъсване на тока той се оказва единственият човек на света, който си спомня за съществуването на Бийтълс.

Kоето го слага в същински комплицирана обстановка. Джак бързо се трансформира в суперзвезда, изпълнявайки частите на най-великата група на всички времена пред аудитория, която ги чува за първи път. Не и без помощта на невъзмутимата си американска агентка Дебра (носителката на премия „ Еми “ Кейт Маккинън).

Но със славата идват и проблемите. Ще загуби ли Джак единствения човек, който постоянно е вярвал в него, Ели? И какво ще му коства, с цел да осъзнае, че единственото, от което в действителност се нуждаем, е обич? С нови версии на някои от най-обичаните части на Бийтълс, Вчера си е за през вчерашния ден е продуциран от Тим Бивън и Ерик Фелнър (Клетниците, Най-мрачният час, поредицата за Бриджит Джоунс), наедно с Матю Джеймс Уилкинсън (Kaleidoscope) и Бърни Белю (Стив Джобс).

Сред продуцентите са Ричард Къртис и Дани Бойл, а Ник Ейнджъл и Лий Брейзър са изпълнителни продуценти. Вчера си е за през вчерашния ден идва в кината на 5 юли.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР