До утре вечерта поне 50 000 автомобила ще напуснат София,

...
До утре вечерта поне 50 000 автомобила ще напуснат София,
Коментари Харесай

50 000 автомобила напускат София за празничните дни

До на следващия ден вечерта най-малко 50 000 автомобила ще изоставен София, поради идните три почивни дни. Това са упованията на Министерство на вътрешните работи.

Още през днешния ден в края на работния ден трафикът на изходите на столицата се ускори. Заради интензивния трафик в идващите три дни полицейските патрули на пътя ще са двойно повече, а където не налага екипите на Министерство на вътрешните работи ще подкрепят водачите като ръчно контролират придвижването. Към полицейските патрули ще се включат и сили на жандармерията, които ще наблюдават, както за сигурността на придвижването, по този начин и за съблюдаване на противоепидемичните ограничения и публичния ред, оповестява още Министерство на вътрешните работи.

Пътна полиция е основала реверсивно придвижване при излизане от София в посока Перник, като през днешния ден и на следващия ден ще бъдат отворени 2 ленти в посока излаз и една лента в посока вход. Обратното ще бъде в понеделник.

От Министерство на вътрешните работи предизвестиха, че на местата по автомагистралите, където има поправки, може да се образуват тапи и тапи. Това стана факт още през днешния ден - на 11-и км на автомагистрала " Тракия ", преди началото на виадукта, по който тече ремонт, се образува запушване. 

На вниманието на охранителните органи ще са и зрелостниците, които все по-често започнаха да се струпват, най-често в паркинги на магазини. Към този миг няма санкционирани зрелостници, само че при неспазване на разпоредбите, служителите на реда ще сформират актове на нарушителите.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР