До три месеца актьорът щял да стане отново дядо, но

...
До три месеца актьорът щял да стане отново дядо, но
Коментари Харесай

Стоян Алексиев чака бебе


До три месеца артистът щял да стане още веднъж дядо, само че и този път на внучка.

Новината заяви неговата снаха Яана Титова, която е брачна половинка на по-малкия от двамата му синове – Александър. Бъдещият баща е прочут на публиката с ролята си на доктор Василев в първите сезони на докторската сага „ Откраднат живот “, писа „ Ретро “.

Въпреки че в началото Яна и Алек не желали да знаят какъв е полът на бебето, с цел да може раждането му да бъде цялостна изненада, бременната актриса и режисьорка не устояла на любознанието си и при последния обзор научила от лекарите, че ще има момиченце.

Това ще е втора щерка за нея и Александър. И преди да научат, че ще имат дъщеря, двамата се надявали навръх това, тъй като и дребната Ая желала сестричка.

Макар от много време артсемейството да живее и работи в Лондон, Яна се доверила на родни акушер-гинеколози и щяла да ражда в столична болница. Поне подобен бил проектът, в случай че контракциите не започнели я в самолета на път за родината, я в лондонския градски превоз.

Зачеването на второто им дете било безусловно мечтано и планувано, тъй като и двамата мечтаели за огромно семейство с доста наследници. Противно на мълвата, че Александър и Яна не поддържат връзка с неговия татко Стоян поради скандалната му спекулация с 44 години по-младата от него актриса Ивана Бобойчева, те били необятно скроени и не го съдели за извънбрачната му връзка и щели да разчитат на неговата помощ и тази на законната му жена Надежда за развъждането на бебчето.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР