До този протеста се стигна заради липсата на диалог, за

...
До този протеста се стигна заради липсата на диалог, за
Коментари Харесай

Цончо Ганев от "Възраждане" обясни заплахата за изнасяне на колегите си от НС

До този митинга се стигна поради неналичието на разговор, за който ние призовавахме неведнъж. Трябваше да има митинг и той да ескалира, с цел да благоволи властта да одобри и да стартира да приказва. Това сподели националният представител от „ Възраждане " Цончо Ганев в предаването „ Тази събота " по бТВ.

" Ако тези вътре си фантазират, че това, че имат мнозинство в Народното събрание е нещо много непрестанно, много дълбоко се лъжат, защото през днешния ден ще влезем и ще им зададем въпроси, а на идващия ден ще ги изнесем напред с краката ". Това показа по време на митинга срещу зеления документ на 12 януари пред Народното събрание депутатът от „ Възраждане " Цончо Ганев.

Той е и зам.-председател на Народно заседание. В предаването „ Тази събота " той уточни, че преди да е депутат и зам.-председател на Народното събрание той е българин и би трябвало да е всред българите, когато демонстрират недоволството си.

Думите се за изнасянето „ напред с крака " той обясни по този метод:

„ 32 години наблюдавате в това Народно съвещание да се цялостни и в идващия момент да си потеглят кой от кой по-голям национален предател.

32 години виждаме нашата страна в какъв провал. След години наред в по този начин наименуван Европейски съюз България не престава да е най-бедната страна, благодарение на хората, които през всички тези години са били вътре в това Народно заседание, приемали са национални закони, които са равносилни на национално предателство.

Крайно време тези хора да бъдат изгонени от там, откогато не желаят да си потеглят, откогато хората дори отхвърлят да гласоподават ". По думите му депутатите и зам.-председателите на Народно заседание не би трябвало да си фантазират, че са на по-особена позиция.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР