До този момент са направени значителен брой проверки в болницата

...
До този момент са направени значителен брой проверки в болницата
Коментари Харесай

РЗИ: Болницата в Добрич не е спазвала противоепидемичните изисквания

До този миг са направени забележителен брой инспекции в болничното заведение в Добрич. За страдание, направените наставления и рекомендации не са осъществяване по метод, който да обезпечава сигурността както на пациентите, по този начин и на личния състав на болничното заведение ”, съобщи по доктор Светла Ангелова от РЗИ – Добрич.

Вчера в болничното заведение в Добрич отидоха здравният министър и основният държавен здравен контрольор. Броят на инфектираните в болничното заведение пораства, а наред с това бяха открити редица нередности при лекуването им, както и дефицит на личен състав. Стана ясно и че шефът на лечебното заведение ще бъде отхвърлен.

„ От болничното заведение регистрират да вземем за пример, че има задоволително персонални защитни средства. При наши инспекции обаче сме установявали недостиг на такива ”, сподели още Ангелова.

„ Към момента в болничното заведение в Добрич има сред 26 и 30 позитивни за ковид пациенти ”, сподели още Ангелова.

„ Отдавна сме подали голям брой сигнали. Изключително значимо е в момента нашите да успокоим личния състав в болничното заведение, както и да върнем доверието в институцията ”, съобщи Йордан Йорданов - кмет на Добрич.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР