До този момент не беше предвидено да има протести в

...
До този момент не беше предвидено да има протести в
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Гешев се държи не като главен прокурор, а като политически организатор

До този миг не беше планувано да има митинги в София в събота и неделя. След насилието и побоя над хора, които се случиха в късните часове на нощта обаче, не съм уверен, че няма да има митинг още през днешния ден. Хората ще схванат в обществените мрежи ".

Това сподели в предаването по БТВ „ Тази събота " политическият анализатор Арман Бабикян. Той отхвърли някой да му е плащал, с цел да провежда митинга при президентството. Призовахме хората да излязат на митинг при президентството, тъй като в нито една държавна институция не може да се нахлува по този безпардонен метод от въоръжени лица, които наподобява се пробват да снимат кино, изясни той.

Да излизат сходни плоски политически изказвания, в които ни упрекват - от болест на хората до прекъсване на еврото в гола гръд в центъра на София - малко е смешно, разяснява той.

Иван Гешев забрани на медии, политици и неправителствени организации да споделят кой е отговорен и кой не. Но и той няма право да споделя, съдът го прави. Г-н Гешев наподобява се е объркал и се държи като политически анализатор, сподели още Бабикян.

По отношение на днешния митинг на плаж „ Росенец " той разяснява, че е друг, само че единствено официално. Веднага се докараха паралелно количество хора, както през вчерашния ден ГЕРБ постъпи. Вижте какъв брой еднообразно работят Движение за права и свободи и ГЕРБ, сподели политическият анализатор.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР