До този момент мисля, че мандатът ще бъде върнат, за

...
До този момент мисля, че мандатът ще бъде върнат, за
Коментари Харесай

Кирил Петков: За съжаление, връщаме мандата

”До този миг мисля, че мандат ът ще бъде върнат, за жалост, без да имаме поддръжката от 121 депутата. Нямаше 121 индивида, които да кажат ”не ” на задкулисието, макар многото ни опити ”. Това сподели пред публицисти министър председателят в оставка Кирил Петков.  
" Толкова доста осъзнаваме тежестта на отговорността, която имаме, че даже в днешната заран всички наши депутати продължиха връзката с депутатите от Има Такъв Народ, с цел да им кажат " дано да забравим политическите разлики и да взимате самостоятелни решения от задкулисието ", уточни Петков.

 

" Ще подкрепим всичко, с изключение на да имаме сътрудник, който да е в политиката като Пеевски, както и Слави Трифонов. Няма да допуснем други външни сили, които да подреждат. Очаквах, че историческата тежест и съвестта на тези хора ще надделее над страха, ще сме отворени за разговор до последния миг ", добави той.

 

" Изпускаме историческо време на Народното събрание, изпускаме опцията да вкараме 40 закона, изпускаме парите по Плана за възвръщаме, изпускаме активността по ръководство на КПКОНПИ. Оттук нататък, в случай че има служебно държавно управление, отговорността отива напълно в него ", посочи министър председателят в оставка.
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР