До този момент гръцките власти не са предоставяли данни и

...
До този момент гръцките власти не са предоставяли данни и
Коментари Харесай

МВнР: Гърция не е потърсила консулството ни в Атина по повод скандала със „завода за бебета

До този миг гръцките управляващи не са предоставяли данни и не са се обръщали към посолството на България в Атина с искане за подпомагане по случая, съобщва Българска телеграфна агенция. От телеграфната организация са потърсили Министерството на външните работи (МВнР), а мотивът е публикуваната информация, че българки са били измежду експлоатираните дами в гръцкия „ цех за раждания “ на остров Крит.

Към дипломатическата ни задача в Атина не са постъпвали и претенции за оказване на помощ от страна на български жители, прибавят още от Министерство на външните работи.

Гръцки медии оповестиха за „ цех за раждания “ и „ индустриализация на ражданията “, както и за разкритията към абсурда с противозаконните осиновявания, донорство на яйцеклетки и привидни инвитро процедури в Центъра за инвитро оплождане в град Ханя на остров Крит.

Сред десетките дами, които са били експлоатирани от незаконната група като сурогатни майки и донори на яйцеклетки, има и българки.

Според известието на гръцката полиция проведената незаконна група, в която вземат участие лекари и други медицински лица, е разрушена сутринта на 8 август с интервенция, извършена на о-в Крит, в Атина и в Солун.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР