До този момент единственият път, в който сме виждали Кевин

...
До този момент единственият път, в който сме виждали Кевин
Коментари Харесай

Джейсън Стейтъм и Кевин Харт ще участват в екшън комедия

До този миг единственият път, в който сме виждали Кевин Харт и Джейсън Стейтъм дружно на екран, беше в " Бързи и гневни: Хобс и Шоу ". Във кино лентата Харт имаше епизодично появяване, само че съумя да ни разсмее.
 Кевин Харт, Netflix, Kevin Hart: Don't F**k This Up, документалната поредност за артиста и най-трудната година от живота му
Какво може да се обърка в живота на човек за една година

Със сигурност ще гледаме документалната поредност Kevin Hart: Don`t F**k This Up

Според Deadline, ще имаме опцията да гледаме двамата още веднъж дружно в екшън комедията The Man From Toronto . Патрик Хюс ( " Непобедимите 3 " (2014г.), " Бодигард на килъра " (2017 г.)) ще режисира, а сюжетът ще бъде написан от Роби Фокс, а концепцията е на Джейсън Блументал.

Ето и какво знаем за сюжета. Какво се случва, когато един от най-смъртоносните и рискови убийци в света, прочут като Мъжът от Торонто, и Теди, най-голямата издънка в Ню Йорк, биват комплицирани един с различен. Да, по стичане на събитията и двамата наемат апартамент от Airbnb, където си мислят, че Теди е Мъжът от Торонто и противоположното.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от AMANTES AL CINE (@amantealcine) на Яну 30, 2020 в 12:03 PST

За да излязат от забъркалата се каша, двамата би трябвало да обединят сили, само че въпросът е дали няма да се избият преди този момент. Към момента присъединяване на Джейсън Стейтъм и Кевин Харт не е публично доказано и не се знае кой в коя роля ще влезе.
 Дуейн Джонсън, Райън Рейнолдс, Гал Гадот, Red Notice и началото на фотосите на кино лентата за Netflix
Дуейн Джонсън няма време да скърби

Работата не може да чака

Най-логично обаче ни се коства Стейтъм да бъде килърът, а Харт да е в ролята на Теди, само че следва да разберем. The Man From Toronto ще бъде продуциран от Sony и се чака да тръгне по кината този ноември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР