До тежки нападки се стигна днес между силовия вицепремиер, ДПС

...
До тежки нападки се стигна днес между силовия вицепремиер, ДПС
Коментари Харесай

Тежки нападки между силовия вицепремиер, ДПС и ГЕРБ

До тежки нападки се стигна през днешния ден сред силовия вицепремиер, Движение за права и свободи и ГЕРБ.

Служебният вътрешен министър Бойко Рашков заяви, че разполага с информация, че двете партии са почнали да приготвят пазаруване на гласове за изборите „ 2 в 1 “.

От политическите обединения отхвърлиха, а от Движение за права и свободи упрекнаха Рашков в полицейски произвол.

„ Определени лица, свързани с политически партии, се приготвят да купуват гласове, разнасят куфари от област в област и заплащат на бедните пластове, както с пари, по този начин и с артикули. Не можем да стоим безучастно. За ГЕРБ каузи формирани няма, за пазаруване на гласове от Движение за права и свободи – каузи формирани няма. Срещу 5 кг фасул или леща или с 5 или 10 кубика дърва – това пазаруване на гласове е пазаруване на душите на хората. Същите тия политици, които в този момент плачат, че някой ги бил репресирал “, съобщи Рашков.

„ Към Радев и Рашков се обръщам, че с най-мракобесните комунистически способи не е почетно, не е почтено да печелиш избори. Следене, оскърбление, събличане на хора, обиски по домове, обиски по коли, обиски по улицата, хора по земята! Това е партиен уред! Това са ни регионални ръководители, общински ръководители, членове на регионален съвет на Движение за права и свободи, членове на общински препоръки на Движение за права и свободи, това са кметове на обитаеми места “, сподели водачът на Движение за права и свободи Мустафа Кардайъ.

На това министърът отговори: „ На голи изказвания нямам доверие “.

Силовият вицепремиер се закани да проверява всички градежи на някогашния министър председател Бойко Борисов., в това число автомагистралите.

„ Всички тези димки ченгесарски, долнопробни и смешни, ченгесарски номера ги гледахме на предишните избори. Рашков – този човек не е министър на вътрешните работи, този човек е ръководител на предизборния щаб на Румен Радев. Ако продължи по този метод един от разследваните ще бъде самият той “, съобщи Тома Биков от ГЕРБ.

От партията на Бойко Борисов влязоха в неприсъствен спор с Рашков във „ Facebook “ с включване от драгоманско село, където още веднъж повдигнаха въпроса за шефа на Национална агенция за приходите Румен Спецов и инспекцията трансферирал ли е своя компания на малоимотно лице.

От Национална агенция за приходите обявиха за bTV, че няма да разясняват.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР