До средата на септември ремонтът на участъка от бул. Дондуков

...
До средата на септември ремонтът на участъка от бул. Дондуков
Коментари Харесай

Ремонтът на бул. Дондуков ще приключи края на октомври

До средата на септември ремонтът на сектора от бул. " Дондуков " – сред Министерския съвет до ул. " Раковски ", се чака да бъде подготвен. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова, която направи инспекция по какъв начин върви ремонтът на един от основните булеварди в столицата. След огледа тя уточни, че ремонтът върви по проект.

Най-тежкият обект от строителната стратегия на Столична община – бул. „ Дондуков ” се чака за бъде подготвен в края на октомври. След 15 септември ще бъде затворен за ремонт секторът сред улица „ Раковски ” и бул. „ Васил Левски ”.

Нова запушалка в София: Започва ремонт и на Орлов мост

На инспекцията пристигна Христо Лаков, който е взел участие в реновирането на доста улици в София. Той огледа деликатно по какъв начин върви работата по слагането на паветата до Министерския съвет.

За да бъде осъществен първокласен ремонт на сектора там, се поставя първо цимент под паважната настилка, а от горната страна - пясък и едвам тогава се редят паветата, които са надалеч по -устойчиви от асвалта. 
 
  По тематиката Нова запушалка: Затварят права от столичния бул. " Дондуков " поради ремонта Поредна запушалка: Затварят напълно нова права по „ Дондуков ” Затварят част от бул. „ Дондуков ” за ремонт до края на август
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР