До средата на 2020 г. Военноморските сили ще разполагат с

...
До средата на 2020 г. Военноморските сили ще разполагат с
Коментари Харесай

ВМС ще се сдобие с два нови минни ловеца през 2020

До средата на 2020 година Военноморските сили ще разполагат с два нови минни ловеца , които ще бъдат купени от Холандия, сподели през днешния ден командирът на военния флот контраадмирал Кирил Михайлов, който откри благотворителен Коледен базар в Адмиралтейството. По традиция набраните средства се подаряват за децата, чиито родители са починали при осъществяване на служебния си дълг.

До 20 декември се чака да завърши работата на комисията, която преглежда офертите за строителството на нови многоцелеви кораби за Военноморски сили , добави Михайлов. По думите му претендентите са останали единствено двама и има възможност през идната година да стартира действителната работа по осъществяването на плана.

В дълг сме към военнослужещите и техните фамилии, сподели още Михайлов. По думите му с изключение на заплащането, за спокойствието на хората има значение и обществената среда. Нужно е да се направи всичко належащо военнослужещите да се усещат спокойни и да мислят по какъв начин по-добре да служат и да вземат решение дилемите, които са им сложени, а не да се тормозят за бита на фамилията си, уточни Михайлов.

Командирът на Военноморски сили сподели още, че извършената през тази година акция " Бъди боец " е била сполучлива и е дала опция на хора , които в никакъв случай не са имали допир с въоръжените сили, да видят от близко какво прави в действителност армията. Тя способства и за попълване на състава на Военноморските сили, като при извършените състезания за нови матроси, са назначени близо 160 души, изясни Михайлов. И добави, че се работи интензивно акцията да бъде продължена и през 2020 г.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР