До снощи имаше надежда, че България действа в някакъв синхрон

...
До снощи имаше надежда, че България действа в някакъв синхрон
Коментари Харесай

Костадинов: Това импотентно правителство да си подаде незабавно оставката, защото е заплаха за националната ни сигурност!

" До нощес имаше вяра, че България работи в някакъв синхрон със своите Евроатлантически партньори. Днес към този момент буди неразбиране фактът, че България май е единствената страна, която е отказала да заплаща в рубли за съветския газ ".

Това разяснява на ексклузивен брифинг през днешния ден водачът на Политическа партия " Възраждане " Костадин Костадинов, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

" Българското държавно управление е потвърдило своята безапелационна несамостоятелност и тъкмо заради тази причина решенията, които взема не са негови, а са директно подбудени от Америконското посолство. Поради тази причина е явно, че за следващ България е умел полигон в огромния спор сред Съединени американски щати и Русия. Ако досега Украйна беше единствената страна, която си мереше въздействията с тези велики сили, в този момент България се причислява към тази нерадостна компания. 

Още при избухването на войната неведнъж предупреждавахме, че неразумното държание ще докара до тежки стопански последствия за страната ни, за жителите, за бизнесмените, за всеки един от нас...Питахме кой ще понесе политическата отговорност за тези вреди и кой ще заплати вредите в последна сметка?

Правителството потвърди, че са марионетки, една американска пета колона, която ръководи страната ни. Ние бяхме първата страна, дружно с Чехия, която затвори въздушното си пространство за Русия и първата страна, която затвори пристанищата си за съветските кораби дни, откакто българските моряци бяха освободени, с помощта на съветските бойци ", разяснява Костадинов. 

Той огласи и случай с българката Златка Стоянова, която е родила във френска болница, само че френската страна не я пуска да се прибере и задържа детето, макар, че бащата изпраща всички документи за припознаване. Българи стартират да дават наряди пред стаята на родилката, с цел да не позволен обществените служби да й вземат детето. Министърът на външните работи Генчовска е поела ангажимент да ревизира случая.

" Снощи българския консул и представители на посолството са предотвратили намесата на полицията. В 10.00 часа през днешния ден детето е отнето от майката и я извеждат от задния двор. Детето е записано с семейството на майката в женски жанр като Пламен Стоянов и това е проблем за узаконяване на неговите документи. Едно крепко, бяло дете, момче, се ражда от " самотна " майка съгласно френските власти, които й го лишават, с цел да го дадат за осиновяване. Ние настояваме още през днешния ден да бъде привикан френския дипломат у нас и да бъде освободено отвлеченото българче. Наблюдаваме цялостен разпад на държавността и даже нашите сътрудници не реагират. Това импотентно държавно управление да си подаде незабавно оставката, тъй като е опасност за националната ни сигурност! ", добави Костадинов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР