До скандал в ефира на bTV се стигна след остри

...
До скандал в ефира на bTV се стигна след остри
Коментари Харесай

Скандал в ефир: Подкрепила Сачева майка атакува Системата ни убива

До скандал в ефира на bTV се стигна след остри реплики сред Вера Иванова от „ Системата ни убива ” и Владислава Цолова от организация на родители на деца с аутизъм.
В неделя Цолова поддържа обществения министър Деница Сачева и застана паралелно до нея по време на брифинг, в която майките от организацията " Системата ни убива " бяха упрекнати, че са деструктивни.
В отговор на въпрос за какво е подкрепила Сачева,
" За 10 години постигнахме доста - хората схванаха за децата с аутизъм, изградихме центрове и стратегии, които да ги подкрепят, уточни тя.
" Обществото и най-много политиците видяха децата ни, когато ги гледаха всеки ден в продължение на 7 месеца пред Народно събрание . Законът за персоналната помощ бе признат с доста овации ", отвърна Вера Иванова от „ Системата ни убива ”.
" Децата с аутизъм наподобяват като другите, започнахме с концерти за осведоменост, а по-късно със законови промени. Подкрепяме ежеседмично над 100 деца аутизъм, което се случи с нашата активност и поддръжката на положителните политики ", разкри Цолова.
Вера Иванов одобри с лека подигравка концертите за осведоменост и уточни, че от " Системата ни убива " не разделят децата с увреждания. Освен това, попита дали организацията на Цолова получава дотация от общественото министерство.
От своя страна тя отговори, че

" В ие с изключение на да протестирате, какво вършиме. Ние сме обществено дейни, обърна се Цолова към майката от " Системата ни убива " и добави: " Какво работите? Лежите по площадите! "
Защо го вършиме този цирк, попита Вера Иванова от „ Системата ни убива ”, която непрестанно беше прекъсвана от съперничката си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР