До сериозен сблъсък стигнаха днес депутати от Обединените патриоти в

...
До сериозен сблъсък стигнаха днес депутати от Обединените патриоти в
Коментари Харесай

„Патриоти“ се сдърпаха в стаята на парламентарната им група

До сериозен конфликт стигнаха през днешния ден депутати от Обединените патриоти в постройката на Народното събрание, заяви бТВ. Валентин Касабов от НФСБ се скарал с водача на „ Атака " Волен Сидеров в стаята на парламентарната група.

Сидеров разгласи, че Касабов го е бутнал. „ Изнервен е. Според мен се държи несъответстващо. Вчера приказва някакви несъстоятелни неща, че аз не съм ръководител на групата. Аз съм ръководител на групата и съм определен от цялата група, в това число от него. Ако на него не му харесва, да напусне групата ", сподели водачът на „ Атака " по адрес на Валентин Касабов. Касабов пък назова „ измислици " обвиняванията на Сидеров, както и информацията, че ще напусне парламентарната група на Обединените патриоти.

На помощ на Волен Сидеров се притече водачът на „ Воля " Веселин Марешки. " Чух, че бият Волен и пристигам да го защитя. Няма да допуснем нападатели да го тормозят физически ", сподели Марешки.

От опозиционните партии разясниха, че Валентин Касабов е някогашен боксьор и в случай че в действителност беше блъснал Сидеров, следствията щяха да са по-сериозни.

Напрежение сред НФСБ и „ Атака " в границите на обединението Обединени патриоти породи около измененията в Закона за приватизацията, на който президентът Румен Радев наложи несъгласие.

Лидерът на НФСБ и вицепремиер Валери Симеонов разгласи, че измененията в закона са лобистки и са в интерес на един предприемач. Сидеров пък през вчерашния ден участва на съвещанието на Министерския съвет и заплаши със съд Симеонов, както и с това, че ще го смени като вицепремиер.

От НФСБ реагираха в Народното събрание и упрекнаха Сидеров, че не управлява добре парламентарната група.
След конфликта в Народното събрание представители на Обединените патриоти се събраха на съдружен съвет в постройката на Министерския съвет, където отиде Волен Сидеров. Той се обадил на премиера Бойко Борисов да се увери, че ще има съдружен съвет и да попита дали вицепремиерът Симеонов ще му се извини.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР