До седмица Джулиана Гани ще е разведена. За това се

...
До седмица Джулиана Гани ще е разведена. За това се
Коментари Харесай

Джулиана Гани се развежда и се омъжва отново

До седмица Джулиана Гани ще е разведена. За това се похвали самата силиконка пред България Днес.
"Последното дело бе предходната седмица. Съдът най-накрая постанови развода със Станимир. До седмица-две ще съм публично без брачен партньор ", изясни дребната Джулка.

Блондинката желае Станимир да заплати обезщетение. Съдът не удовлетворява молбата й с претекста, че Станимир не получава приходи повече от година. Джулиана и фитнес инструкторът се ожениха през август 2017 година. Бракът им търпя по-малко от година. Джулка взема решение да напусне Станимир, тъй като не работи и няма цели в живота.

"Аз го устоях. Това не е загадка за никого. Плащах жилището ни, колата, гледах го. Искаше ми се да си възвърна част от парите, които съм дала за него. Но законите у нас са такива, че щом няма приходи, няма по какъв начин да ми заплаща ", разкри някогашната брадърка.

Развръзката по делото продължи съвсем година. На част от съвещанията Станимир въобще не се появява. Това проточва делото, само че в край сметка Джулиана към този момент е свободна.

"Най-накрая всичко свърши. Сега с Илиян може да се вземем публично - сподели с усмивка на устата Мис Силикон. - Сватба ще има. Но не сме решили по кое време ще е. Илиян възнамерява всичко. Не ми споделя нищо ", добави Гани.

Тя и сегашната й половинка се сгодиха при започване на годината във Виена. Двойката обожава да пътува. През няколко седмица е на следващото си екзотично странствуване.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР