До Рилските езера по проект трябва да се изгради пътека.

...
До Рилските езера по проект трябва да се изгради пътека.
Коментари Харесай

Емил Димитров: Някой плаща за протестите по площадите

До Рилските езера по план би трябвало да се построи пътека. Качили са горе екскаватор, с цел да им е по-лесно. Багерът е прокиснал към два часа на пътеката. По случая тече прокурорска инспекция. Ще бъде построен и информативен център с база на планински спасители. Това сподели в утринния блок " Денят стартира " на Българска национална телевизия министърът на околната среда и водите Емил Димитров.

По думите му на никое място в България не се горят рискови боклуци.

Той акцентира, че е притеснително положението на някои язовири по морето. Ако следващата година няма вода по Черноморието, рецесията с ковид тази година ще е като детска игра за туризма. Язовир " Порой " и язовир " Ахелой " би трябвало стремително да се ремонтират. За задачата са нужни 50-60 млн. лв., сподели Димитров.

Той разяснява, че огромен екологичен проблем са заровените в земята преди години пестициди.

Дал съм ангажимент към този министър председател, към тази коалиция да оказвам помощ. Не ми е детска фантазия да съм министър. Не е самоцел, да му е честито на идващия. Докато съм на поста, ще се грижа за всички - и за тези, които ме поддържат, и за тези, които стачкуват. Ако идващите избори са след два месеца и на протестиращите не им харесва резултата, какво вършим. Хората желаят страната да действа. Цялата сметка - това, което се случва по площадите, някой я заплаща, някой, който стои откъм гърба. Въпрос на време е да разберем кой, сподели още Емил Димитров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР