До размирици се стигна в Габрово, след като жители на

...
До размирици се стигна в Габрово, след като жители на
Коментари Харесай

Бунт в Габрово след криминален случай с ромско участие

До безредици се стигна в Габрово, откакто поданици на града излязоха нощес на митинг поради случай, при който трима младежи от ромски генезис, пуснати след задържане от полицията, пребиха магазинер.
Българска национална телевизия оповестява, че е имало чупене на недвижимо имущество в квартала, от където са тримата роми. На митинга са се събрали към 500 души, а се е наложило полицията да се намесва и да бъде викана жандармерия. Във Фейсбук мигновено се появиха апели за " пробуждане " и предизвестия към партии, които желаят да се възползват, да не го вършат. Позиция поради случая към този момент изрази Вътрешна македонска революционна организация, като тя беше на депутата Борис Вангелов, някогашен ръководител на Държавната организация за българите в чужбина (ДАБЧ), която се покри с позорна популярност поради обвинявания в продажба на българско поданство.
Сподели с твоите другари
ВИДЕО ОТ ПОБОЯ В МАГАЗИНА, ЗАСНЕТО ОТ ОХРАНИТЕЛНА КАМЕРА!
Преди случката в магазина е имало нахлуване в заведение за бързо хранене в непосредствена непосредственост. А нападателите, пребили продавача в магазина, били арестувани преди случилото се по съмнение за друго незаконно действие, само че били пуснати. Точно това разгневи доста хора и митингът от нощес стана задоволително всеобщ!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР