До раждането на първия наследник на принц Хари и Mеган

...
До раждането на първия наследник на принц Хари и Mеган
Коментари Харесай

Как Хари и Меган се подготвят за раждането

До раждането на първия правоприемник на принц Хари и Mеган Маркъл остават още има-няма два месеца. Обичайно преди сходно щастливо и изменящо живота събитие е да настъпи трескава подготовка за всички елементи към него. При херцога и херцогинята на Съсекс тя остава скрита за нашите любопитни погледи, само че една дама изобрази това, което евентуално ни минава през мозъка.

Алисън Джаксън е прочут английски фотограф. Тя стана известна най-много с провокативните фрагменти, които снима с двойници на известни персони - като стартираме от Доналд и Мелания Тръмп и стигнем до любимците й от английското кралско семейство. Последният й план е отдаден на бъдещото бебе на Хари и Меган.
 Снимка 407178

На фрагментите виждаме модели, които много наподобяват на бъдещите родители, в няколко нормални и не до такава степен нормални обстановки. Пазаруване на бебешки дрешки, мерене на обиколката на корема на бременната Маркъл, сложният избор на име за бебето , няколко йога пози, в които се включва и Хари.
 Снимка 407177

Няма по какъв начин да не обърнем внимание и на детайлността, че на дъската с вероятни имена за момче и момиче седи и името Кейт, което е задраскано с алено и до него е написано " Не ". Не че сме си помислили, че Хари и Меган биха кръстили щерка си (ако е момиче, схваща се) на Мидълтън.
 Снимка 407180

Това сигурно е отпратка към изказванията за омраза сред херцогините . Задрасканото име Томас (Маркъл) също участва неслучайно в графата с момчешките...
 Принц Хари, Меган Маркъл и живите им восъчни фигури в Музея на мадам Тюсо в Берлин
Кой се подигра с Хари и Меган

Никак не е смешно, напряко е злокобно

На различен кадър пък виждаме по какъв начин принцът носи брошура с надпис " веган ", очевидно се е откъснал от въздействието на брачната половинка си и нейните визии за храненето и леко гузно, само че и със удовлетворение, си хапва бургер от улични продавачи, написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР