До премиерата на Истински детектив остава почти месец и HBO

...
До премиерата на Истински детектив остава почти месец и HBO
Коментари Харесай

Изчезването на две деца няма даде мира на един детектив

До премиерата на " Истински детектив " остава съвсем месец и HBO взеха решение да зарадват почитателите на сериала с нов филмов откъс.

 Най-после филмов откъс на сезон 3 на
Най-после филмов откъс на сезон 3 на " Истински детектив "

С присъединяване на Махершала Али

Първият пристигна в края на лятото, а в този момент, малко преди Коледа, и втория, който ни хвърля още кукички, за които да се хванем. Махершала Али влиза в ролята на детектив Уейн Хейс, който дружно с колегата си Роланд Уест (изигран от Стивън Дорф), се заема с един доста противен случай - изгубването на две деца.

Публикация, споделена от True Detective (@truedetective) на Авг 26, 2018 в 6:02 PDT

Третият сезон на сериала ще се развива в три разнообразни интервала от време, което е нещо всекидневно за концепцията на " Истински детектив ". Случаят с изчезналите деца ще се окаже пъклен комплициран и безизходен, което няма да даде мира на детектив Хейс, даже на старини.

Публикация, споделена от True Detective (@truedetective) на Окт 11, 2018 в 11:00 PDT

Друга значима част от сезона е учителка Амелия Риърдъм (Кармен Еджого), тъй като тя е директно обвързвана с изчезналите през 80-те години на предишния век деца. По всичко проличава, че третият сезон на " Истински детектив " ще се опита да повтори триумфа и качеството на първия, в който видяхме блестящите Матю Маконъхи и Уди Харелсън .



" Истински детектив " е в HBO GO от 14 януари
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР