До преди няколко дни семейство Хадид бяха на гръцкия остров

...
До преди няколко дни семейство Хадид бяха на гръцкия остров
Коментари Харесай

Джиджи Хадид, обирът по време на почивката й в Миконос и какво сподели моделът

До преди няколко дни семейство Хадид бяха на гръцкия остров Миконос за обичайна си лятна почивка. Те я съчетаха с отбелязването на рождения ден на сестрата на Джиджи и Бела Алана.

Слънце, море, положително въодушевление и доста фотоси по бански - всичко изглеждаше съвършено. Но не напълно...

Семейната отмора е помрачена от престъпен случай, който води всички до извода - в никакъв случай повече на Миконос.

Джиджи Хадид показа във своя втори профил в Instagram, който е посветила на пристрастеността си към фотографията, че е станала жертва на грабеж.

" Бях ограбена. Никога повече няма да се върна. Не предлагам. Не позволявайте на Instagram да ви заблуди. Похарчете парите си другаде. ", написа Хадид, очевидно ядосана от случилото се.

Бащата на сестрите модели разясни, че обирът се е осъществил с влизане с щурм в къщата чартърен, в която са били отседнали. Интересното е, че са откраднати единствено персонални движимости на Джиджи. А най-важното в тази ситуация е, че никой не е потърпевш, написа People.

Коментарите в обществените мрежи за случилото се и за реакцията на Джиджи са на двете крайности. Едни поддържат модела поради изживяната контузия, а други считат, че е прекомерно извънредно да жигосва Миконос като рисково място единствено поради сходен случай. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР