До последните глътки използваме възможността да носим красиви романтични рокли,

...
До последните глътки използваме възможността да носим красиви романтични рокли,
Коментари Харесай

27 рокли, с които няма да се разделяме до края на лятото

До последните глътки използваме опцията да носим красиви сантиментални рокли, изключително тези в мини и миди дължини и от ефирни материи, които ни е по-трудно да извадим от дрешника през есента. Общото сред всички тях са свободните и асиметрични силуети, което обаче напълно не е за сметка на женствеността и елегантността им.



Напротив, някои от тях ни избавят в офиса, когато температурите още веднъж се повишат, а с други към този момент знаем, че бихме отишли на женитба или някое друго празненство с другари. Носим ги и на високи токчета, и с, и даже с грубите „ грозни “ маратонки. Когато усетим есенния лъх, пък си ги представяме с кубинки или каубойски ботуши за един по-интересен еклектичен look.



Някои от тези рокли влитат в себе си сантименталните талази, които са модерно това лято, както и обемните буфан ръкави, към които постоянно подхождаме с доза съмнение, само че пък толкоз характерен почерк носят в себе си. Други пък припомнят на тези ризи, които трансформираме в, даже и единствено когато отиваме на плаж. А август ни дава още малко време и за него. Страхотни модели откриваме и в онлайн платформата



 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР