До последната дата на този май активността на астрологичните аспекти

...
До последната дата на този май активността на астрологичните аспекти
Коментари Харесай

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП /27 май - 1 юни/

До последната дата на този май интензивността на астрологичните аспекти не затихва. 31 май отбелязва поредна кулминационна точка на неразбирателството сред Слънцето и Нептун. Нищо чудно, че ще сме склонни да се самозаблуждаваме, а оттова да се поддаваме на непознати внушения, на нечии комплицирани хрумвания и идеологически схващания. Цитираният аспект поражда проблеми поради амплитудите, посредством които се изявява, водейки ни от голословна еуфория до цялостно самоуспокояване. Картината на природата също ще дава отговор на обърканите ни мисли и упования. Ще има превалявания и захлаждане в края на май, нехарактерни за интервала. Намусеното небе ще ускорява отрицателните мисли. И това е задоволително да подкопае положителното въодушевление.

През цялата седмица имаме дребен асистент за справяне с битовизма и досадните задания. Това е слабата, само че хармоничната връзка сред Слънцето и Уран. За разлика от горните планетни комбинации, тя няма нищо срещу да ни внуши, че разполагаме с задоволително сили и сила за започване на нещо ново. И за какво не в случай, че към 1 юни можем да разчитаме на импулсите на Венера/Нептун, подсигуряващи правилни интуиции и движимости сънища. Хармонията във вибрациите на настойничката на любовта Венера и владетеля на морските дълбини Нептун дава обсег на вашия артистичен и живописен гений. За да не го пропилеем по самозаблуди и нереални фантазии, би трябвало да го впрегнем в работа. Всеки да дефинира къде той ще му е най-потребен в всекидневието и то от прагматична позиция. Сигурна съм, че ще се следи превес на хармонията и на романтиката в връзките сред сътрудници в персоналния живот. Но и тук би трябвало да се внимава: не е редно да ставаме прекомерно чувствителни. Това води до подозрителност. Венера/Нептун в актуалната си връзка дават аспект, който подкрепя активността на политиците и на публичните фигури.

И на края безусловно би трябвало да отбележа, че огромната заплаха през идващите дни може да пристигна точно през нашето лично държание. Ако сме прекомерно доверчиви, в случай че се оставим непринудено да ни обработват и омагьосват, предразполагаме отсрещната страна към опит за машинация.

Овен

Нова персона в живота ви

Вие сте избранниците на ориста. Получавате поддръжка при усложнение и то без да сте я желали. Остава ви да извършите нещо малко: на време да замълчите или да говорите само положителни неща за заобикалящите. Така сигурно ще избегнете комплицирания миг за взаимоотношения. На 31 май вярното и виновното държание упорства да не страните, а умишлено да се сближавате с сътрудниците, с новите съседи, с родствениците, с които до през вчерашния ден сте имали препирни. Раздвижената атмосфера на вашата седмица ще докара нова персона в живота ви. Поглеждайки към главните предизвестия при започване на текста, няма по какъв начин да не ви припомня, че не е уместно да откажете нейната протегната ръка, тъй като в този момент взаимната работа е най-хубавият ви преподавател - ще си спестите неточности, неправилни изводи. Ако ориста ви е подготвила сходна среща, значи можете да й се доверите.

Телец

На прав път сте, не се колебайте

Можете да си отдъхнете. През новата седмица имате опция да се наслаждавате на постигнатото. Целите няма да наподобяват толкоз далечни и непостижими. Планетните аспекти са се погрижили да се възползвате от тази глътка пресен въздух, а вие я поемете дружно с желанието да преобразите, да измененията или да подновите нещо в своя делник. Ето за какво няма по какъв начин да не сте възторжени и въодушевени. Всяка стъпка, която вършиме, към този момент е била " претърпяна " в съня ви или по време на положенията на приятна заспалост. Благодарение съчетанието сред Венера и Нептун, вие не изпитвате вътрешни съмнения, не се терзаете с въпроса " Дали съм на прав път? ", а действате. Не съжалявайте за предходните си проекти, не се косете, че оставате един план да отлежава, вие имате потребност да повярвате още веднъж в личните си сили и тъкмо това би трябвало да извършите, тръгвайки към нови цели.

Близнаци

Без неврози и еуфория

Завръщате се към себе си. Интересувате се от околния свят, търсите сродност, само че сте заредени с готовност нещата да стават по вашему. За задачата притегляте като магнит непознатото внимание и търсите метод по какъв начин да накарате другите да се концентрират върху личността ви. Мнозина ще намерят време да попаднат под светлините на публичния прожектор. Дано сте подготвени да посрещнете интереса уместно: предлагайте, променяйте и прекроявайте проектите си по този начин, че колкото е допустимо повече и за по-дълго време да сте в центъра на събития от делника ви. И най-важното: апелирам, забавлявайте се и не допускайте на 31 май и 1 юни мрачни мисли и голословни изказвания да ви повлияят, да ви подбуден да се откажете от концепцията за съвместност при осъществяването на професионалните и служебните каузи. Забранете си невротични реакции, както и необоснова еуфория да управляват държанието ви.

Рак

Получавате предстоящо предложение

Краят на май ще ви очарова. Предоставена ви е опцията да видите в нова светлина места, хора, хрумвания, събития. Не е належащо да отидете далеко, с цел да се случи това. Пътуванията и смяната на ситуацията е целесъобразна, само че единствено за тези, които нямат други проекти или отговорности към сегашния миг. Юни стартира с оферти. Вероятно в болшинството случаи те са отговор на вашите дейности през дните след 20 май. Днес резултатите идват бързо. Ще останете учудени и от бързата реакция на отсрещната страна. Във втората част от седмицата изборът е във ваши ръце. Вибрациите на транзитиращите Слънце/Нептун са сложни за осмисляне, само че един път оценени, те ви дават ненадейно и огромно преимущество – разрешават ви да реагирате друго, непредвидимо и по едно и също време с това изцяло надлежно с измененията в събитията от дните след 1 юни.

Лъв

Нептун отключва свежи заложби

Вие сте разнообразни, вие се откроявате с решенията и най-много с държанието си. В самия завършек на май вибрациите на Нептун " отключиха " заложбите ви. Мнозина ще се посветят или ще търсят всевъзможни способи по какъв начин да се посветят за по-дълго на своето занимание. Не го одобрявам като бягство от действителността, а като метод да извадите от себе си силата на творчеството, да намерите междина за изявата й в прекомерно подредения и рамкиран делник. Това е превъзходен миг за тези Лъвове, които са се посветили на изкуството, на науката или на културата. Те няма да скучаят нито за момент, даже ще не помнят за неуредиците и битовизмите. След този еуфоричен завършек на май идва нуждата бързо да стъпите на Земята. Между 27 и 30 май ще е повече от неотложно да сте подготвени невъзмутимо и без самозаблуда да оценявате събития, хора, оферти, както и вие самите строго да следите защо мечтаете, на къде насочвате силата на личните си старания. Моля ви, не отивайте прекомерно далеко.

Дева

Опции за облаги

Семейството и фамилните каузи, общуването с околните ще са ваш приоритет през целия интервал. Вярно е, че делникът ви е претрупан, само че това не анулира нуждата да сте състрадателни и подготвени да помогнете. 31 май е денят, който ще изиграе основната роля за установяване на вашето отношение и място в едно партньорство. Събитие или диалог ще наклонят везните към взимане на решение и то ще е вярното на този стадий. Началото на новия месец не е трагично, нито събитийно. Вие ще имате повече време за себе си. Някои могат да го употребяват, с цел да помислят за здравето и кондицията си, да трансформират своя дневен режим или да създадат замислените преобразования в своя делник. Надявам се, че мощните трептения на Венера/Нептун, които ви звучат разбираемо, ще ви подбуден към измененията, за които дълго време не събирахте сили. Решението за сходна стъпка несъмнено би могло да отвори нови благоприятни условия за печелене на пари, а извеждането им до финалната точка към 17 юни да усъвършенства качествено вашите приходи.

Везни

Изяснете връзките със статуквото

Твърде дълго и мощно се съпротивлявахте на статуквото. Някой не желаеха да одобряват, че разпоредбите, обещанията и отговорностите на брака, партньорството и фамилията имат това място в живота им, което им е отредило нашето общество. Смятаха, че по този начин губят своята характерност. Силата и неповторимостта й те защитаваха старателно през последните няколко години и в този момент, в един единствен ден, 31 май, осъзнават, че са прибързвали в заключенията си. Напълно сте прави да ми опонирате, тъй като нещата в действителността не наподобяват по този начин ясни и изчистени. И все пак, апелирам, помислете по въпроса през днешния ден и в този момент, тъй като от 1 юни силите на вашата водеща планета Венера ще отнесе мислите ви в друга посока и е допустимо да не съумеете да си дадете ясна сметка къде сте вие в тази обстановка.

Скорпион

Деликатно равновесие сред дома и бизнеса

Краят на май ви заварва в особено въодушевление и в внимателно вътрешно положение. Моят съвет е да отделите време за себе си, да се отпуснете и да разведрите мислите в главата си по метод, за който сте наясно, че работи ефикасно. На този декор някак от единствено себе си се появява и задачата ви да възстановите хармонията в семейно-домашните връзки. Не е належащо да отделяте повече време за диалози и разисквания, задоволително е да вниквате в думите на близките и да осъзнаете, че те не чакат от вас чудеса. И всичко това има съответна цел, тъй като единствено след ден-два, от 3 юни стартира нов интервал с разнообразни отговорности и вие би трябвало да сте в кондиция да ги посрещнете. Промените в събитията най-неочаквано ще ви разрешат да осъществите съответните си планове по елементарен и неусетен метод, без да се постанова да жертвате още веднъж спокойствието вкъщи поради своите професионални упоритости.

Стрелец

Излишно е да се състезавате

Не е време да се отдавате на размишления и разбори за това какво сте създали, какво не сте постигнали и дали близките са с крачка, две или повече напред? Времето, което ще ви остане за свободни и волни занимания през настъпващата седмица, ви се дава от звездните условия за срещи, диалози, обмяна на информация и е редно да го употребявате по предопределение. Вашата ясна и избрана позиция по значимите тематики от всекидневието е нужна на хората. Те ще се съпоставят с вас, ще се равняват по вашите стъпки. Непременно оценете отговорността и се включете интензивно в публичните процеси. Вероятно мнозина от вас - особено родените в края на вашия астрологичен знак /20 – 23 декември/, към този момент са го сторили и в този момент им остава да довършват започнатото. Освен това имате и съответна причина да действате в синхрон с близките. Всички от Стрелец ще се нуждаят от естетика и спокойна атмосфера на работното място през дните след 1 юни.

Козирог

Изгответе документи за значими договаряния

Краят на май е превъзходен, спокоен и разтоварващ интервал за вас. Вие сте удовлетворени от това, което имате под фамилния покрив, на което можете да разчитате в партньорството, както и на работното място. Може това възприятие да е лъжливо и краткротрайно на фона на динамичността на делника ви, само че е задоволително мощно, с цел да ви даде подтик за нови хрумвания и дейности през тази преходна седмица. Намеренията ви са да печелите – пари от работата си, обич в партньорството и здраве, чрез подредена стратегия за деня. Не гледате надалеч напред. Искате през днешния ден и в този момент нещата да са предвидими и да владеете освен своите страсти, само че и да предугаждате реакциите на близките. И го постигате. Предлагам ви да се възползвате от тези си умения на момента и да насрочите значимите диалози, договарянията и правенето на документите, основни за работата ви точно за дните от 28 до 31 май в това число.

Водолей

Ремонт у дома

Чувствате се натоварени и сте решени да си позволите няколко безгрижни дни. Нищо чудно след натоварения и динамичен май. Месецът върви към края си, а характерностите на дните 31 май – 1 юни разрешават да осъществите безпроблемно желанието си. Не се подлъгвам, че ще се оставите на течението. Докато тялото ви отморява, мозъкът ви ще трансферира разновидности и хрумвания за промени в процеса на професионалните ви изяви. Мнозина ще вършат проекти за оживление на социална си претовареност, други – за това по какъв начин да осъществят намисления ремонт на жилището си. Ще имате и по-смели планове, само че техният миг към момента не е пристигнал. След 1 юни въздействието от вибрациите на съчетанието Слънце/Уран ще развълнува вашия дух и ще сте склонни да давате повече прочувствени, в сравнение с рационални оценки на действителни събития. Не позволявайте формата да ви заблуди във връзка с наличието. Възможно е някой да желае тъкмо това.

Риби

Доверете се на предчувствията

Вашият дух е разтревожен. Не можете да се примирите с несправедливостите в действителността, непозволяващи на хората да реализират това, на което са способни. Днес вие сте борци за пълноправие. Днес и в този момент намирате сили в себе си да се опълчвате, въпреки ви коства доста. И макар, че го осъзнавате, към 31 май и още веднъж след 1 юни няма да се въздържите да изразите ясно възраженията си. Нищо чудно от тези ваши реакции да има следствие – секрети или негласни съглашения ще излязат на бял свят. Но с това нещата не свършват. Отново вие сте тези, които би трябвало да намерят метод по какъв начин да се преработи тяхната мощ и по какъв начин да се успокоят духовете. Но вие ще се справите, защото след 28 май планетно комбиниране сред Венера/Нептун, който е и ваш звезден шеф, работят за вас. Доверете се на предчувствията си, не подценявайте гласа на интуицията си и ще откриете излаз във всяка обстановка. Към тях се причислява Меркурий. В случая той се грижи за вашите положителни и ползотворни професионални контакти.
Не пропускайте срещи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР