До полунощ валежите ще спрат, а облачността над много райони

...
До полунощ валежите ще спрат, а облачността над много райони
Коментари Харесай

Утре ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността

До среднощ преваляванията ще спрат, а облачността над доста региони ще намалее. Утре ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни към и след обяд. На места, основно в западната половина от страната, ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Без превалявания ще остане около Дунав. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 23° и 28°, в София към 23°.

Над планините от Западна и Централна България към и след обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Ще духа слаб вятър, най-вече от югоизток. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 16°, на 2000 метра - към 10°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време, след обяд с по-значителни нараствания на облачността и на обособени места, основно по северното крайбрежие ще превали временен дъжд. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 23°-25°. Температурата на морската вода е 20°-22°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Източник: Национален институт по метеорология и хидрология

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР