До по-голяма точност на движението на влаковете в Германия доведе

...
До по-голяма точност на движението на влаковете в Германия доведе
Коментари Харесай

Заради пандемията влаковете в Германия са по-точни

До по-голяма акуратност на придвижването на влаковете в Германия докара неналичието на пасажери поради строгите условия за обществена отдалеченост, оповестява държавната железопътна компания, представена от Българска телеграфна агенция.

От Дойче бан прецизират, че 82,4 % от всички влакове, които пътуват на дълги дистанции, са дошли по разписание през март. Това е с 4,1 процентни пункта повече, в сравнение с през март миналата година и с 3,1 процентни пункта, в сравнение с през февруари.

Основната причина за закъсненията - пасажерите, които се качват и слизат - към този момент липсва, защото броят на хората, които пътуват, внезапно е намалял поради пандемията от ковид.
Честотата на влаковете също много е намаляла - към началото на април към три четвърти от влаковете на дълги дистанции пътуват, сподели представител.

Един трен се счита за просрочен, в случай че дойде с шест или повече минути по-късно, в сравнение с по разписание.

Целта на Дойче бан за тази година е 78 % от влаковете да идват в точния момент. Миналата година компанията за малко не съумя да реализира задачата от 76,5 %, която си бе сложила, само че точността й доста се усъвършенства през януари, когато към 84,3 % от влаковете пристигаха в точния момент. През февруари няколко неприятни дни смъкнаха нивото на акуратност до малко под 80 %.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР